Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, oynadığı reklam sayesinde Cannes’a gidiyor!

Dilan Çiçek Deniz, oynadığı reklam sayesinde Cannes’a gidiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ekranlara en son Alev Alev dizisi ile gelmişti. Modellikten oyunculuğa terfi eden Deniz, giderek daha çok dikkat çeken bir isim olmayı başardı. Rol aldığı projelerdeki oyunculuğu ile göz doldurmakta.

Şimdilerde Fox TV için hazılanan Kusursuz Kiracı isimli yeni dizisiyle gündemde. Dilan Çiçek Deniz, yeniden ekrana döneceği dizinin senaryosunu okuduğunda çok etkilendiğini de belirtmişti. Deniz, Kusursuz Kiracı dizisinde Serkay Tütüncü ile başrolde yer alacak.

Alev Alev dizisinin ardından Burak Deniz ile BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde rol almış ve ardından iki oyuncu bu kez Netflix için çekilen Gidenler isimli filmde oynamıştı.

Son dönemde kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen ve öne çıkan yapımlarla dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz yıl da bir markanın yüzü olmuş ve reklamlarında rol almıştı. Dünyaca ünlü dizi La Casa De Papel’den bir sahne gibi hazırlanan reklam filminde Dilan Çiçek Deniz dikkat çekmişti.

Magnum’un bu reklamından 500 bin TL aldığı konuşulan oyuncu, bir süre magazin gündeminde reklamla dikkatleri çekmişti.

Bugünlerde ise Dilan Çiçek Deniz’in heyecanla beklenen 75. Uluslararası Cannes Film Festivali’ne gideceği öğrenildi. Dünyanın en prestijli festivallerinden birine daveti de Magnum markasından aldı oyuncu. Reklamlarında rol aldığı ve yüzü olduğu markanın daveti ile Cannes’a gitmeye hazırlanıyor.

Dilan Çiçek Deniz, bu sayede dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelme fırsatını da elde edecek. Kylie Minogue ile Peggy Gou’nun yeniden yorumladıkları, Minogue’un hit parçası “Can’t Get You Out Of My Head”in ilk gösteriminin yapılacağı partiye de katılacak olan Dilan Çiçek Deniz, 20 Mayıs akşamı için şimdiden çok heyecanlı.

Kırmızı halı seremonisi ile başlayacak partide Dilan Çiçek Deniz, Kylie Minogue ve Peggy Gou’nun davetlisi olarak yer alacak. Deniz, konuyla ilgili olarak “Magnum’la işbirliğimiz özel bir reklam kampanyası ile başlamıştı. Bu yıl da Magnum’un davetlisi olarak Cannes’a gidiyor olmaktan çok mutluyum. Kylie Minogue ile tanışmak heyecan verici, Peggy Gou ise uzun zamandan beri severek takip ettiğim bir DJ. Eminim her yıl olduğu gibi bu yıl da çok ses getirecek bir etkinlik olacak” şeklinde konuştu.