Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting rekoru kırarsa şaşırmayın! Sadakatsiz dizisi öyle bir final yapacak ki uzun süre unutulmayacak!

Reyting rekoru kırarsa şaşırmayın! Sadakatsiz dizisi öyle bir final yapacak ki uzun süre unutulmayacak!

tarafından zk zk
Sadakatsiz dizisinde işler karışacak

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de büyük ilgi ile izlenen Sadakatsiz dizisinin finaline kısa bir süre kaldı. Dünyaca ünlü dizi Dr. Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, ilk yayına girdiği süreçte büyük bir fırtına koparmıştı. Başrolde yer alan Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı oyunculuğu ile dizi, iki sezondur ekrandaydı.

Heyecanla takip edilen Sadakatsiz’in finaline son iki bölüm kaldı ve izleyicinin heyecanı da giderek yükseliyor. 60. bölümü ile ekrana veda etmeye hazırlanan Sadakatsiz dizisinin, hiç unutulmayacak bir finale imza atacağı gündeme geldi…

Türkiye’de aldığı başarı ile birlikte yurtdışı satışlarında da dikkat çeken bir yapım oldu Sadakatsiz dizisi. Dünyanın farklı ülkelerinde gösterilen Sadakatsiz’in finaline bir kaç bölüm kala gelen tüyo ise, final bölümü için heyecanı daha da yükseltti!

Reyting rekoru kırarsa şaşırmayın! Sadakatsiz dizisi öyle bir final yapacak ki uzun süre unutulmayacak! 3

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin finale dizinin öne çıkan ve başrollerin hayat verdiği Asya, Volkan ve Derin üçlüsü damgasını vuracak!

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, final ile ilgili verdiği bilgi ile izleyiciyi daha çok meraklandırdı! Verdiği tüyoya bakılırsan, hiç beklenmeyen bir final geliyor!

Koloğlu’nun yaptığı ‘Son dönem finali hakkı ile verecek olan ender dizilerden biri olacak’ sözleri, gelmekte olan finalin uzun süre konuşulacağının da altını çiziyor.

Reyting rekoru kırarsa şaşırmayın! Sadakatsiz dizisi öyle bir final yapacak ki uzun süre unutulmayacak! 4

Sina Koloğlu, yaptığı açıklama ile Sadakatsiz’in final bölümünün ekrana damga vuracağını da belirtmekte. Koloğlu şöyle devam ediyor: “Son bölüm sanırım izlenme rekoru kırabilir. Peki nasıl bir son olacak? Asya ile Volkan bir araya gelemeyecekler. Asya için bir yolculuk var. Tekirdağ değil, İstanbul değil hatta başka bir ülke olabilir.

İki kadının da Volkan’dan uzaklaşması söz konusu. Derin için yeni bir aşk var. Sinyali genç avukat vermişti. O lafı boşuna söylemedi Asya’ya. “Peki nereden biliyorsun?” diye soracaksınız. Biraz tahmin, biraz kuşlar haber verdi!”

Koloğlu’nun tüyosu ile izleyicinin hiç tahmin etmediği bir son geliyor! Sadakatsiz dizisi, 25 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak final bölümü izlenme rekoru kırabilir.