Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz projeden projeye koşuyor. Bakın yeni dizisi hangisi olacak?

Dilan Çiçek Deniz projeden projeye koşuyor. Bakın yeni dizisi hangisi olacak?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinden bu yana herhangi bir projede yer almayan Dilan Çiçek Deniz, setlere bomba gibi geri döndü. Çekimleri dün biten “Gidenler” filminin hemen ardından yeni bir dizi projesiyle ekranlarda izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Son yılların gözde yıldızlarından Dilan Çiçek Deniz, hafta içi gayet keyifli bir şekilde muhabirlerin merak edilen sorularını cevaplamış, bir dizi için görüştüğünü ve anlaşma aşamasında olduğunu açıklamıştı. Hatta netleşir ise film için sarıya boyattığı ve zor alıştığı saç rengini yeni rolü için tekrar değiştireceğinden de bahsetmişti.

Dilan Çiçek Deniz projeden projeye koşuyor. Bakın yeni dizisi hangisi olacak? 7
Dizinin senaryosunu çok beğenen Deniz “Çok mutluyum. Sabahtan beri mutluluktan etrafa böyle gülerek bakıyorum” demişti. Güzel oyuncunun bu açıklaması merak uyandırmıştı.

Projenin merakla beklenen detayları ortaya çıktı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Dilan Deniz Çiçek, MF Yapım’ın “Kiracı” isimli yeni dizisinde başrol oynamak için yapımcılarla anlaştı. Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin senaryosunu Nermin Yıldırım kaleme alacak.

Dilan Çiçek Deniz son olarak yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ve Netflix’te izleyiciyle buluşacak, yönetmenliğini Ozan Açıktan’ın yaptığı “Gidenler” filminde Burak Deniz ile başrol oynadı. Yaklaşık üç hafta önce başlayan çekimler dün sona erdi.