Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül yeni projesi için dilek diledi; Uğurumuz bol, yolumuz uzun ve açık olsun!..

Neslihan Atagül yeni projesi için dilek diledi; Uğurumuz bol, yolumuz uzun ve açık olsun!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Neslihan Atagül, ekranlara son olarak Sefirin Kızı dizisi ile geldi. Dizide ‘Nare’ karakterini canlandıran oyuncu geçtiğimiz günlerde Eylül ayındaki yeni yayın dönemi için bir projeye imza attı.

Gecenin Ucunda adlı dizide başrol oynayacak olan oyuncu için bu projeyi özel kılan bir nokta daha var; Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun yapım şirketi aynı zamanda bu projenin de ortak yapımcısı.

Bir süre önce Kadir Doğulu tarafından kurulan ve kısa zamanda 4 tane sinema filminin yapımcılığını üstlendiği Âlim Yapım ile Erol Avcı’nın sahibi olduğu TMC Film, yeni yayın dönemi için Star TV’ye hazırlanan Gecenin Ucunda dizisinin ortak yapımcılığını yapacaklarını duyurdular.

Neslihan Atagül,  her iki yapım firmasının isminin yazdığı pastayla kutlama yaptı. Heyecanını hayranlarıyla paylaşan oyuncu fotoğrafa, ‘Ben çok heyecanlıyım, çok mutluyum Gecenin Ucunda için. Ne güzel bir kutlama şükürler olsun. Uğurumuz bol, yolumuz uzun ve açık olsun’ notunu düştü.

Neslihan Atagül yeni projesi için dilek diledi; Uğurumuz bol, yolumuz uzun ve açık olsun!.. 7

Zengin bir oyuncu kadrosu oluşturulması planlanan dizinin cast çalışmalarına ve mekan arayışlarına başlandı. Temmuz ayında sete çıkacak olan dizi,  Peride Celal’in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanıyor. Dizide Neslihan Atagül, ‘Macide’ karakterini canlandıracak.

2022-2023 sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olmaya aday gösterilen Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül’ün hangi erkek oyuncu ile partner olacağı ise henüz belli değil.

İzleyicinin sosyal medyada rol için Aras Bulut İynemli’nin adını öne çıkardığı görülüyor. Ancak yapımcı cephesinden konuyla ilgili yapılan bir açıklama henüz yok.