Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Sevgi dizisi Yargı gibi patlama yapmayı hak ediyor! İşte nedenleri!

Adı Sevgi dizisi Yargı gibi patlama yapmayı hak ediyor! İşte nedenleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adı Sevgi dizisi çok özel bir proje olmaya doğru gidebilir. Kanalların dizi yarışında bazı özel projeler vardır ve özel mesajları ile izleyicileri etkiler. Bu projelerden birisi olma ihtimalini barındıran Adı Sevgi dizisi, verdiği mesajlarla izleyicilerin çok etkiledi. Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı dizilerinin rakibi olan yeni atv dizisi, hikayesi ile güçlü bir görüntü çiziyor.

İlk bölümü geçtiğimiz pazar günü yayınlanan dizi, öyle güçlü mesajlar ortaya koydu ki, birçok dizi hayranı sosyal medyada buna dikkat etmeden duramadı… Sosyal medya etkileşimi yüksek olan Adı Sevgi dizisinin verdiği umut dolu mesajlar, Türkiye’nin önemli sorunlarının yeniden gündeme gelmesini sağladı.

Bir ilçeye tayin olan ve burada öğretmenlik yapmak isterken, öğrencilerinin karşılaştığı sorunlara çare olmak için dimdik ayakta duran bir kadın öğretmenin hikayesini izliyorsunuz. Adı Sevgi dizisinde Gizem Güneş, Elif öğretmen olarak daha ilk bölümden izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Yunus Emre Yıldırımer de 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra çok farklı bir projeyle hayranlarını memnun etti.

Adı Sevgi dizisi Yargı gibi patlama yapmayı hak ediyor! İşte nedenleri! 8

Adı Sevgi dizisinin umut dolu mesajları da son günlerde çok konuşuluyor: Sosyal medyada diziye yönelik övgülerin yer aldığını sıklıkla görüyoruz.

Adı Sevgi dizisi, eğitim imkanı elinden alınan kızlara ışık tutuyor. Kız çocuklarının ülkemizde eğitimden uzak tutulmaya çalışması bazı bölgelerde bir gerçek. Adı Sevgi dizisi de işte bu sorunu yeniden gündeme taşıyor.

Ayrıca çocuk yaşta evlilik konusu da Türkiye’nin büyük sorunlarından birisi. Bazı kırsal bölgelerde yaşanan reşit olmayan kız çocuklarının zorla evlendirilmesi olayı, yine Adı Sevgi dizisiyle gündeme taşınıyor.

Adı Sevgi dizisi Yargı gibi patlama yapmayı hak ediyor! İşte nedenleri! 9

Çocukların yaşadığı bu dramı, adaletsizliği ve kaderci yaklaşıma karşı Elif öğretmenin güçlü mücadelesi izleyicileri çok memnun ediyor. İdealist, mücadeleci bir öğretmen ve sadece eğitim vermek değil, öğrencilerini birçok sorundan kurtarmak için de mücadele eden bir kadın görüntüsü yeni diziye ilgiyi artırıyor. İlk bölüm reytingleri beklentilerin biraz altında kalsa bile Adı Sevgi dizisi güçlü mesajları ile önümüzdeki bölümlerde çok daha iyi reytingler alarak iyi bir çıkış yapabilir.

İzleyicilerin gerçek hayat ile bağlantı kurabildiği dizilerin hızlı bir yükseliş yaşadığını ve çok iyi reytingler alabildiğini daha önce de gördük.