Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz, sarı saçlarıyla görenleri şaşkına çevirdi, bir de müjde verdi!

Dilan Çiçek Deniz, sarı saçlarıyla görenleri şaşkına çevirdi, bir de müjde verdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, yeni bir imaj yaptı. Saçlarını sarıya boyatan ve farklı bir stil veren oyuncu, herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Yeni imajı ile Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki Yılın Yıldızları isimli ödül törenine katılan oyuncu, 2021 yılının global başarı ödülünün de sahibi oldu. Yaptığı konuşmada, çok heyecanlı birisi olduğunu ifade eden oyuncu, “Benim için bu ödüllerin anlamı daha fazla. Çünkü sizlerden alıyorum. Bana çok gerçek geliyor” dedi.

Dilan Çiçek Deniz, yeni imajının da yeni bir proje için olduğunun altını çizdi. Oyuncunun nasıl bir projeyle dönüş yapacağı da merak konusu oldu. Oyuncu, “İki ay sonra eski halime dönüyorum” diyerek de gülümsetti. Ozan Açıktan’ın yeni filminde yer alan Dilan Çiçek Deniz, bu imajın nedenini açıkladı.

Dilan Çiçek Deniz, sarı saçlarıyla görenleri şaşkına çevirdi, bir de müjde verdi! 7

Oyuncu, “Ozan Açıktan ile beraber çalıştığımız projemiz, Netflix’in yeni filmi için. Karakterim için yaptığım bir değişim” diye konuştu. Proje için provaların devam ettiğini anlatan oyuncu, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de çekimlerin başlayacağını ifade etti.

Öğrencilerin verdiği ödülleri her zaman daha değerli olduğunu anlatan oyuncu, magazin basınında çıkan evililik haberleri için de açıklama yaptı.

İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile mutlu bir ilişkisi olan oyuncu, yaz ayı için evlilik düşündüklerini ancak yoğun çalıştıkları için plan yapmadıklarını anlattı.