Ana sayfa Dizi Analiz Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan’ın sırrını Züleyha öğrendi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan’ın sırrını Züleyha öğrendi!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 123’üncü bölümüyle ekrana geldi. Sosyal medyanın en çok konuşanları arasında yer alan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ , 123’üncü bölümünde #GerçeklerOrtada etiketiyle 4.sezonunda yine gündemdeydi.

Özhan, babası Çolak’ın emri üzerine Züleyha’yı kaçırdı. Züleyha’nın gözünü boyamak için oğluna da oyun oynayan Çolak, kendisini temize çıkarıp suçu oğlunun üzerine yıktı. Çolak, Züleyha’dan af dilerken, Hakan gelip Züleyha’yı kurtardı. Babasının kendisine kurduğu tuzağı anlayan Özhan canına kıydı.

Hakan’ın ısrarına dayanamayan Züleyha, ayrılık sebebini söyledi ve ona Fekeli’nin ölümünde parmağı olup olmadığını sordu. Hakan’ın suçsuz olduğunu anlayınca yumuşayan Züleyha, onu affetti ve ikili eski günlerine döndü. Fikret ise duygularını Züleyha’ya açıkladı. Züleyha, onu kaybetmek istemediğini ancak aşkının karşılıksız olduğunu söyleyince Fikret kalbi kırık bir şekilde Züleyha’dan uzaklaştı.

HAKAN’IN GERÇEK KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Vahap, Züleyha’nın yolunu kesip ona olan ilgisini belli etti. Korkuya kapılan Züleyha, Vahap’ın evine kadar girdiğini Hakan’a söyleyince ortalık karıştı. Hakan, Vahap’a yumruklar savururken, Vahap herkesin içinde onun Hakan Gümüşoğlu olduğunu ilan etti. Halk, Vahap’ın sözlerine kulak asmazken olanları öğrenen Betül, elindeki kozu kaybetmemek için Hakan’a, Demir’le olan fotoğrafını bir zarfın içinde gönderip şantaj yapmaya kalktı. Yamanlar Holding’e gelen mektup, Züleyha’nın eline geçti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 124. bölümü de 17 Şubat Perşembe günü ekrandaki yerini almaya devam edecek.