Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz tiyatro sahnesinde! İşte oyuncunun sahne imajı!..

Dilan Çiçek Deniz tiyatro sahnesinde! İşte oyuncunun sahne imajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünü Serkay Tütüncü ile paylaştığı Kusursuz Kiracı adlı dizi ile 30 Ağustos Salı günü Fox TV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan oyuncu Dilan Çiçek Deniz şu sıralar çifte heyecan yaşıyor.

Yeni dizisi için gün sayan güzel oyuncu aynı zamanda, Amadeus oyununun Constanze’si oldu. Başrollerinde Selçuk Yöntem ve Tansu Biçer’in yer aldığı Amadeus adlı tiyatro oyununa dahil olan oyuncu heyecanını sosyal medya hesabından paylaştı.

18. yüzyılda Viyana’da yaşayan besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alan tiyatro oyununda ‘Constanze’ karakterini canlandıracak olan Dilan Çiçek Deniz, instagram hesabında ilk görselleri paylaştı.

Dilan Çiçek Deniz tiyatro sahnesinde! İşte oyuncunun sahne imajı!.. 7

Dilan Çiçek Deniz, “Constanze… ve büyük heyecan” notuyla tiyatro oyunundaki yeni imajını paylaştı. Amadeus’ta 3 sezondur Constanze karakterini Özlem Öçalmaz canlandırıyordu ancak oyuncu hamileliği nedeniyle oyundan ayrılmak zorunda kaldı.

1984 yılında Milos Forman’ın yönettiği sinema filmiyle Oscar’da En İyi Film ve En İyi Uyarlama dahil olmak üzere toplam 8 dalda adaylık kazanan Amadeus, 3 sezondur tiyatro uyarlamasıyla ülkemizde izleyiciyle buluşuyor. Dilan Çiçek Deniz de oyunun yeni Constanze’si olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dilan Çiçek Deniz yeni sezonda hem dizi hem de sahneyle birlikte yoğun iş temposuna giriyor. Oyuncunun  30 Ağustos Salı günü ilk bölümüyle Fox TV’de yayınlanmaya başlayacak Kusursuz Kiracı dizisi de oldukça ilgi çekici bir yapım olarak ön plana çıkıyor. Dizinin yayınlanan fragmanlarında hikayenin  macera, gizem, entrika ve korku öğeleri barındırması dikkat çekiyor.