Ana sayfa Dizi Haberleri Kasaba Doktoru yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte yanıtı!

Kasaba Doktoru yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in geçen sezon ekrana getirmeye başladığı Kasaba Doktoru dizisi çok yakında ikinci sezonuyla kaldığı yerden hikayeye devam edecek. Kasaba Doktoru’nun ikinci sezona başlama tarihini heyecanla bekleyen izleyiciye güzel haber geldi.

Güney Kore yapımı Dr. Romantic’in Türkiye uyarlaması olarak ekrana gelen Kasaba Doktoru, hastane dizilerini çok seven izleyicilere ilaç gibi gelmişti. Dizi sezonun sonuna doğru, 8 Nisan’da ilk bölümüyle ekrana geldi. Ancak bir türlü hızlı bir başlangıç yapamadı.

Kasaba Doktoru dizisinin reytingleri aslında beklenenin altında kaldı. Fakat yine de izleyen kişiler tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. Başrolünde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever’in yer aldıkları dizinin 2. sezonda da devam edip etmeyeceği reytingleri nedeniyle endişeli bir bekleyişi getirmişti.

TRT 1, reytinglerde çok başarılı olamasa da izleyici tarafından çok sevilen Kasaba Doktoru dizisine şans tanıdı ve ikinci sezonla devam etmesine karar verdi. Kısa süre önce yeni bölümleri için sete çıkan Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezon ilk bölümünün 2 Eylül Cuma akşamı ekrana geleceği açıklandı.

İkinci sezonda ekipte çok büyük bir değişiklik yapıldı. Buna göre Kasaba Doktoru’nun senaryo ekibinin değiştiği öğrenildi. İlk sezonda senaristlik yapan Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın yerine artık senaryoyu Çağla Kızılelma yazacak.

Hikayeye yeni bir heyecan getirmek ve sezona daha güçlü başlayarak izleyiciyi çekmek için senarist değişikliğine gidilen dizinin reytinglerinin artması bekleniyor. İlk sezonda 13 bölüm yayınlanan dizinin senaryosu, izleyenler tarafından zaman zaman ‘vasat’ olarak nitelendirilmişti.