Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’den çarpıcı itiraf; Yıllardır zayıflığımla ilgili kötü sözlere maruz kalıyorum!

Dilan Çiçek Deniz’den çarpıcı itiraf; Yıllardır zayıflığımla ilgili kötü sözlere maruz kalıyorum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dilan Çiçek Deniz ekranlara en son Serkay Tütüncü ile başrolü paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisiyle geldi. Ancak reytingler düşük geldiği için dizi kısa sürdü.

Ünlü oyuncu şimdilerde, Amadeus adlı tiyatro oyununda, ‘Constanze’ karakteri olarak hayranlarının karşısına çıkıyor.

Instyle Dergisi’nin Aralık ayı sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Son olarak Burak Deniz ile birlikte Netflix’de yayınlanan Kal adlı projede yer alan Dilan Çiçek Deniz, “Takipçi sayısı kaygılı hiçbir işte olmak istemiyorum. Kalbimi attıran, beni mutlu edecek projelerde yer alırım sadece. Bugüne kadar sadece beni iyi hissettirecek işleri seçtim. Ve güzel sonuçlar aldım. Kalbimi attıran, beni mutlu edecek işlerin içinde yer almak istiyorum”  şeklinde konuştu.

Hayattaki temel hayalinin “mutlu olmaya devam etmek” olduğunu belirten oyuncu, “Sadece mutlu olayım yeter. Hiçbir boşluk hissetmiyorum içimde. Anlatsan kimse anlamaz bir tarafım var benim. Çocukluğumdan beri böyle” dedi.

Sadece oyunculuğuyla değil güzelliği ve düzgün fiziğiyle de adından söz ettiren Deniz, vücuduyla ilgili yaptığı itirafla hayranlarını şaşırttı. Oyuncu açıklamasında; “Küçük kusurlar hariç vücudumla tamamen barışık değilim aslında. Yıllardır zayıflığımla ilgili kötü sözlere maruz kalıyorum” ifadelerini kullandı.

Yazmayı çok sevdiğini belirten oyuncunun ileride hayranlarına bir sürprizi de olabilir. Dilan Çiçek Deniz bu konuda; “Yazmak benim için bir kaçış noktası. Bir rüya defterim var. Onun üzerine kısa film çekeceğiz” ifadelerini kullandı.