Ana sayfa Dizi Haberleri Bazı hayranları, Çöp Adam dizisi nedeniyle Engin Altan Düzyatan şoku yaşıyor!

Bazı hayranları, Çöp Adam dizisi nedeniyle Engin Altan Düzyatan şoku yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beş sezon devam eden ve bir döneme damgasını vuran, yurt dışında da büyük ilgi çeken Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolünde Engin Altan Düzyatan vardı. Müthiş bir oyunculuk sergileyen ve projenin bu kadar büyük noktalara sıçramasında payı büyük olan Düzyatan, bu projenin ardından farklı hikayelerde yer alarak değişik deneyimler yaşadı.

Kurşun isimli dizisi kısa süren oyuncu, bu projede Burçin Terzioğlu ile başrolü paylaştı ve savcı Orhan karakterini canlandırdı. 1970’li yıllarda yaşanan olayların anlatıldığı dizi ne yazık ki 6 bölüm ekranda kalabildi.

Ardından Engin Altan Düzyatan uzun süre yeni proje bekledi ve sonunda Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli tarihi projeyi kabul etti. Oruç Reis karakteri ile ekrana gelen oyuncu, Osmanlı İmparatorluğu’nun en güçlü olduğu dönemin büyük denizcilerinden Oruç Reis’e hayat vererek yine hayranlarını şaşırttı.

Engin Altan Düzyatan, yeni sezonda ise bu sefer izleyicilerin karşısına Çöp Adam dizisindeki Tamer karakteri ile çıktı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından senaryolaştırılan dizide Tamer karakterini canlandıran oyuncu, hayranlarını fazlasıyla şaşırttı. Bu sefer Elçin Sangu ile partnerlik yapan Düzyatan, tüm hayatı bir oyun haline getiren Tamer karakterinde herkesi şaşkına çevirdi.

Bazı hayranları, Çöp Adam dizisi nedeniyle Engin Altan Düzyatan şoku yaşıyor! 9

Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılan, tasarladığı bir oyun sayesinde büyük paralar kazanan ve Amerikalı bir şirkete ortak olan Tamer karakteri, gerçek hayatta karşılığı olan birisi. Kitabın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu da yaptığı açıklamada, Tamer karakterinin dünyaca ünlü bir isim olduğunu ifade etti.

Çöp Adam dizisinin konusu ilginç ve bir o kadar da karmaşık. Star TV’de çarşamba akşamları yayınlanan dizinin ikinci bölümü de ekrana geldi. Ancak sosyal medyada yapılan yorumlar herkesi şaşırtıyor. Oyuncuların farklı karakterleri canlandırarak kariyerlerini geliştirmeye çalışma adımları bazı izleyiciler tarafından eleştiriliyor.

İşte Engin Altan Düzyatan da bu nedenle eleştirilerin hedefi olmaya başladı. Çöp Adam dizisinin fragmanlarına yapılan yorumlarda birçok izleyicinin oyuncunun böyle bir rolü kabul etmesinden rahatsız olduğu yönünde ifadeler bulunuyor.

Bazı hayranları, Çöp Adam dizisi nedeniyle Engin Altan Düzyatan şoku yaşıyor! 10

“Hiç yakıştıramadın Engin Altan Düzyatan’a böyle ahlaksız senaryolu dizide yer almasını. En iyisi bakmayalım, Diriliş Ertuğrul’daki gibi aklımızda kalsın” şeklinde yorum yapan bir izleyici, oyuncuyu bir kalıba sokmuş ve o kalıptan çıkmasını istemediği için de eleştiriyor.

Birçok izleyici yorumunda da Düzyatan’ın bu rol ile kendisini hayal kırıklığına uğrattığını yazanlar var.

Bazı hayranları, Çöp Adam dizisi nedeniyle Engin Altan Düzyatan şoku yaşıyor! 11

Hikayenin gizemini bir türlü çözemediğini söyleyenler, dizinin ağır bir psikolojik dram olma yolunda ilerlediği görüşünü ifade edenler de var.

Kimi izleyiciler Engin Altan Düzyatan’ı böyle bir rolde görmekten rahatsız, kimileri ise çok farklı bir hikaye sunan Çöp Adam dizisiyle heyecan duyuyor. Sosyal medyada izleyicilerin duyguları ve yorumları karışık.