Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya’ya Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki partneri Berk Oktay’dan çok hoş övgü!

Seray Kaya’ya Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki partneri Berk Oktay’dan çok hoş övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat karakterini canlandıran Berk Oktay, geçtiğimiz hafta ‘en iyi ekran yüzü’ seçilerek, başarısını bir kez daha ödülle taçlandırmıştı. Seray Kaya ile de çok iyi bir partnerlik süreci yürüten Berk Oktay, özel hayatında ise karısı Yıldız Çağrı Atiksoy ile mutlu bir hayat sürdürüyor.

Kibarlığı ve mütevaziliği ile hayranları tarafından çok sevilen, yetenekleri ile de yapımcıların en çok teklif yaptığı erkek oyunculardan olan Berk Oktay, yeni sezonda Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle milyonların sevgisini bir kez daha kazandı.

Dizinin hikayesinde önemli gelişmeler de yaşanacak. Fırat’ın kim olduğunu bilmediği babası ile ilgili gelişmeler yaşanacağını söyleyen Berk Oktay, “Evin içerisindeki sorunlar yuvası bitmeyecek, katlanarak devam edecek” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, hikaye devam ederken izleyicilerin karşısına hep yeni bir olay çıktığını da ifade etti ve “Diyoruz ki, ‘Bu böyle olmaz’, ama oluyor. Sonra ‘Bu da böyleymiş’ diyoruz. Zaten dizinin matematiğinin bu olması gerekiyor. Biz de böyle devam ediyoruz” dedi.

Seray Kaya'ya Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki partneri Berk Oktay'dan çok hoş övgü! 7

Fırat karakterini severek canlandırdığını, dizinin hikayesinde sürekli yeni olaylar yaşanmasının heyecanı artırdığını ifade eden Berk Oktay, Bir Küçük Gün Işığı setinde de çok mutlu olduklarını ifade etti.

Fırat karakterinin kusursuz olmadığını, şartların getirdiği zorluklar nedeniyle hatalar da yapabildiğini anlatan oyuncu, onun yerinde kendisi de olsaydı, onun sakladıklarını saklayacağını anlattı.

Fırat’ın karşısındakini kaybedeceğini bilerek, onun karşısına geçip gerçeklerle yüzleşmesini karakterli bir tavır olarak nitelendiren oyuncu, ekip arkadaşlarını da ayrıca övdü.

“Seray ile çok iyi anlaştık ve enerjimiz çok tuttu. Ekrana da bu çok yansıyor ama dizinin en büyük avantajı oyuncuları. Gerçekten çok profesyonel ve kimse ‘mış’ gibi değil. Herkes işin çok doğal ve güzel yapıyor. Onun için ben hepsiyle çalışmaktan gurur duyuyorum.”