Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in çifte dizi sevinci ve Demet Evgar hayranlığı!

Dilan Çiçek Deniz’in çifte dizi sevinci ve Demet Evgar hayranlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisi yakında Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi… Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde yer aldığı projede etkili isimler de var. Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay’ı buluşturan Alev Alev, farklı bir proje…

Güçlü kadın rollerine hasret olan izleyicileri ekran başına çekecek olan Alev Alev dizisinde birbirinden çok farklı, güçlü, üç kadının bambaşka hikayelerini izleyeceksiniz. Dilan Çiçek Deniz, pandemi sonrası yoğun çalışan isimler arasındaydı.. .

Yarına Tek Bilet isimli filmin ardından, Yarım Kalan Aşklar isimli dijital platform dizisinde yer alan oyuncu, sezon için ise Alev Alev dizisiyle anlaşmıştı. Dizide Rüya karakterini canlandıracak olan oyuncu, heyecanlı olduğunu söyledi.

Dilan Çiçek Deniz, “Çok heyecanlıyız. Zaten Demet (Evgar) benim çok beğendiğim, çok saygı duyduğum bir oyuncu. Çok seviyorum onu. Önce karakter tanıtımları ile girdik. Şimdi de Hazal’ın Çiçek, benim karakterimi göreceksiniz. Çok değerli oyuncular var, çok güzel bir iş yapıyoruz, çok heyecanlıyım” ifadesini kullandı.

Rüya karakteri hakkında da konuşan oyuncu, detay vermek istemedi. Yarım Kalan Aşklar’a gelen tepkilerin de çok iyi olduğunu ve çifte mutluluk yaşadığını anlatan Dilan Çiçek Deniz, kariyerinde başarıdan başarıya koşuyor.

Kendisini sürekli geliştirmeye çalıştığını anlatan oyuncu, öğrenmenin bir sonunun olmadığına da vurgu yaptı.