Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in rol alacağı Kiracı dizisine bir sürpriz isim daha katıldı!

Dilan Çiçek Deniz’in rol alacağı Kiracı dizisine bir sürpriz isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV için çekilecek olan Kiracı dizisinin kadrosu oluşmaya başladı. Dizi ilk olarak Dilan Çiçek Deniz’in ismiyle duyulmaya başlamıştı. Deniz, ekrana en son Alev Alev dizisi ile gelmiş, sonrasında ise dijital platformdaki dizilerde rol almıştı.

Kiracı dizisinin kadrosuna katılan isimler arasında usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da var. Deneyimli ve genç isimleri bir araya getirecek olan Kiracı dizisinde ayrıca Melisa Döngel, Ruhi Sarı, Özlem Tokaslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Umut Kurt, Deniz Cengiz, İncinur Daşdemir gibi önemli isimler de yer alıyor.

Diziye katılan son isim ise özellikle Masumiyet dizisindeki rolüyle çok konuşulan Serkay Tütüncü oldu. Masumiyet’te İlayda Alişan ile karşılıklı başarılı bir performans sergileyen Tütüncü, çarpıcı hikayesiyle dikkat çeken bu dizinin ardından ise romantik komedi dizisi Bay Yanlış’ta tam tersi bir rolde oynamıştı.

Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünde oynadıkları Bay Yanlış dizisi, 16. bölümde final yapmıştı. Serkay Tütüncü, bu kez Fox TV’nin iddialı dizisi Kiracı’nın kadrosuna katıldı.

Dilan Çiçek Deniz'in rol alacağı Kiracı dizisine bir sürpriz isim daha katıldı! 16

Oyuncu ayrıca şu sıralar NG Medya imzalı BeinConnect için çekilen ve Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı Hayallar ve Hayatlar dizisinde rol alıyor.

Kiracı dizisinde oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyordu Tütüncü’nün. Zira iki dizinin çekim programlarının çakışma ihtimali nedeniyle Kiracı’da oynaması zorlaşacaktı. Fakat yapılan ayarlamalarla birlikte oyuncunun çekim takvimi iki dizi arasındaki planlaması yapıldı. İş programının düzenlenmesinin ardından Serkay Tütüncü, Kiracı dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Pazar günü sete çıkması beklenen dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan, senaristliğini ise Nermin Yıldırım üstleniyor.