Ana sayfa Sosyal Medya Ekrandaki son iki dizisiyle İrem Helvacıoğlu’na yeni dizisi öncesi hayranlarından garanti geldi!

Ekrandaki son iki dizisiyle İrem Helvacıoğlu’na yeni dizisi öncesi hayranlarından garanti geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu İrem Helvacıoğlu, daha önce başka dizilerde oynamış olsa da asıl çıkışını Sen Anlat Karadeniz dizisi ile yaptı. Genç oyuncu, başarılı performansı ile bu dizi sayesinde yapımcıların aranılan isimleri arasına girmeyi başardı.

Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’le yaşadığı kariyerindeki büyük sıçramanın ardından iki dizisinde hüsran yaşadı. Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı, büyük iddialarla ekrana gelmeye başlayan dizisi Seni Çok Bekledim’in ekran macerası çok kısa sürdü.

İzleyiciye ters köşe yaptırarak bu kez polisiye bir dizide rol alan İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisiyle ekranlara geldi. Seçkin Özdemir ile başrolünde oynadığı dizi de çok uzun sürmedi.

Helvacıoğlu, bu iki hüsranın sonrasında ise önemli bir anlaşmaya imza attı. Türkiye pazarına yeni giren ve büyük vaatlerle gelen dijital platform Disney Plus’ın ilk yerli dizisi Kaçış’ta Engin Akyürek ile oynadı.

Gaziantep’te çekilen dizi, yaz aylarında yayına başlayacak olan platformun iddialı yapımlarından. İrem Helvacıoğlu, bu diziden sonra ise izleyenlerini çok mutlu eden bir karar aldı ve bu kez ekrana yeniden döneceği Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde rol almaya başladı.

Ekrandaki son iki dizisiyle İrem Helvacıoğlu'na yeni dizisi öncesi hayranlarından garanti geldi! 8

tv8 için çekilen ve NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizi, 6 Nisan Çarşamba günü TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Etkileyici bir hikayesi olan dizinin ayrıca bir o kadar da iddialı bir senaryosu var. Dizinin tanıtımı yayınlandı ve izleyenler çarpıcı bir hikayenin gelmekte olduğunu biliyor. Dizide İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker de başrollerde. Senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

Geri sayımın başladığı bugünlerde İrem Helvacıoğlu’nun hayranları da çok heyecanlı. Şimdiden sosyal medyadan pek çok yorum yapmaya ve destek vermeye başladılar oyuncuya. Dizinin afişini instagram hesabından paylaşan İrem Helvacıoğlu’na gelen yorumlara bakılırsa afiş de çok beğenildi…

Ekrandaki son iki dizisiyle İrem Helvacıoğlu'na yeni dizisi öncesi hayranlarından garanti geldi! 9

İrem Helvacıoğlu’nu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes olarak çok seven ve hiç bırakmayan hayranları, yeni dizisinde oyuncuya şans dilerken aynı zamanda desteklerini sürdüreceklerini de baştan söylemekteler. Gelen yorumlarda ‘Biz her zaman olduğu gibi seninleyiz, sen en iyi performansınla ekranı doldur, sosyal medya bize emanet her daim tam destek’ mesajını veriyorlar. Daha dizi başlamadan oyuncuya destek garantisini de veriyor hayranları şimdiden…

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.