Ana sayfa Dizi Haberleri Pazartesi akşamları sarsılacak! Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerine çok dişli bir rakip geliyor!

Pazartesi akşamları sarsılacak! Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerine çok dişli bir rakip geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları ekranın iki iddialı dizisi Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu, her hafta birbirleriyle kıyasıya bir rekabet içinde. Kimi zaman Yasak Elma tahtı ele geçirirken, kimi zaman da Alparslan Büyük Selçuklu ani bir çıkış yapıyor ve tahta oturuyor!

İki dizi sezon başından beri başabaş bir mücadele içerisinde. 5. sezonuyla ekranda beğeni toplayan Fox TV’nin Yasak Elma dizisi, TRT1’in yeni dizisi Alparslan Büyük Selçuklu karşısında ya 2. ya da 1. sırada yer almaya devam ediyor.

Aynı akşam Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisi, henüz bu iki diziyle rekabet edecek duruma gelemedi. Fakat Pazartesi akşamını sarsmaya gelen bir başka yapım şimdiden dikkatleri çekmekte!

Atv’nin uzun süredir hazırlıkları süren ve izleyicinin heyecanla beklediği dizisi Hakim’in yayın tarihinin belli olması ile birlikte Pazartesi akşamları rekabetin boyutunun daha da artacağı anlaşılıyor. Başrolünde iddialı isim Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Hasibe Eren ve Burcu Kara gibi hepsi de birbirinden güçlü oyunculukları ile beğenilen isimler yer alıyor.

Pazartesi akşamları sarsılacak! Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerine çok dişli bir rakip geliyor! 8

Kadrosu sağlam olduğu kadar hikayesi de sağlam bir dizi Hakim. Hukuk temalı dizilere bir yenisi daha ekleniyor yakın zamanda. Hakim dizisinin yayın tarihi 4 Nisan Pazartesi olarak belirlendi. ABD yapımı Your Honor dizisinden uyarlanan dizinin, Pazartesi akşamlarına yeni bir çekişme getireceği konuşuluyor.

Pazartesi akşamları sarsılacak! Yasak Elma ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerine çok dişli bir rakip geliyor! 9

Dizide hep komedide izlemeye alıştığımız başarılı oyuncu Hasibe Eren’in acımasız mafya lideri rolünde yer alması ise bir başka dikkat çekici durum.

Hakim dizisinde iki babanın oğulları için verdiği kıyasıya mücadele konu ediliyor. Dizide Erdal Beşikçioğlu adalete bağlı bir hakimi, Yurdaer Okur da acımasız bir mafya babasını canlandıracak. Bu iki babanın yolu bir trafik kazasıyla kesişecek. Hakim’in oğlu bir trafik kazasında mafya babasının oğlunun ölümüne neden olacak. Babalardan biri oğlunu mafyanın kanlı elinden kurtarmaya çalışırken diğeri de ölen oğlunun intikamını almak için elinden geleni yapacak.