Ana sayfa TV Programları Dile kolay, Güldür Güldür Show 10 yılda 327. programa kadar gelmeyi başardı!

Dile kolay, Güldür Güldür Show 10 yılda 327. programa kadar gelmeyi başardı!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ cumartesi akşamı saat 20.00’de 327’inci bölümüyle ekrana geliyor. Programın yeni bölümünde yine ülke gündemine yönelik önemli eleştiriler bulabilirsiniz.

Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak. ‘Güldür Güldür Show’un 327’inci bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Ramazan Programı Audition…. Mesut, yeni Ramazan programını sunacak kişiyi belirlemek için hocalarla bir deneme çekimi yapar. Cast ekibi sunucu adayı hocalara sorular sorup onları sınamak için gelir.

Tuvalet Sırası

Bir mekanda herkes tuvalet sırasında beklerken perişan olmuştur. Tuvaletteki kişileri çıkarmak için hediyeler verirler. Sırası gelmeye yakın olan ermiş gibi konuşmalara başlar. Kadınlar uzun süre beklerken erkekler kolayca tuvalete girip çıkar.

Çılgın Kız

İbrahim, Burcu ve Ozan arkadaş grubu olarak kimi iş yerine kafa tutarak kimi ise kredi çekerek uzun süredir planladıkları kamp tatilini gerçekleştirmişlerdir. Fikri kampa yeni tanıştığı Leman ile birlikte geç gelir. Leman, herkesi koklayıp geyik taklidi yaparak insanları güldürmeye çalışır ancak kimse gülmez. Garip hareketlerine devam eden Leman sürekli bir şekilde ortama rahatsızlık verir. Grubun beklediği kamp macerası berbat olur.

Annemle Teyzem Arasında
Mehtap kardeşi Nazlı ile olan tartışmalarını evde sürekli anlatır ama ertesi gün hiçbir şey yok gibi kardeşi ile vakit geçirir. Bu durumu çözmek isteyen psikoloji öğrencisi İbrahim kuzeni Tufan ve teyzesi Nazlı’yı çağırır. Karşı karşıya gelen Mehtap ve Nazlı hiçbir problem yok gibi davranır ve suçu çocukları Tufan ve İbrahim’e yıkar.

Büyük Çakal Belgeseli

Fikri büyük bir çakaldır ve onun yaptıklarını belgesel şeklinde izleriz. Etrafındaki insanlar Fikri’nin çakallıklarını över gibi konuşur. Sunucu Jale sonunda yapılan kurnazlık ve çakallığı eleştirmek yerine övgü olarak kullandığımız sürece biz çakalları günaha mı davet ediyoruz der.

Aslında Ben

Hayati, eşi Nazlı ve çocukları Mehtap eve yeni taşınıyordur. Bahadır kuryedir fakat piyano çaldığı öğrenilir. Tufan boyacıdır ama ressam olduğu ortaya çıkar. Hüseyin nakliyecidir, Mehtap’a ödevlerinde yardım eder çünkü atanamayan bir öğretmendir. Skeç boyunca Hayati olanları normal olarak görürken Nazlı çok şaşırır.

Kıbrıslı Tatilde

Ercüment ve Mustafa bedava tatil yapmak için Ozan’la tanıştırmaya kız arkadaşları Jale ve Burcu’yu getirmiştir. Ercüment ve Mustafa pahalı siparişler verir. Ozan kızlar var diye bir şey demez. Animatör Feridun tehlikeli şovlar yaparken Ozan kızları etkilemek için daha tehlikeli şovlar yapmaya çalışır.

‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle cumartesi akşamı saat 20.00’de SHOW TV’de.