Ana sayfa TV Programları Dilli düdük Başak! Gelinim Mutfakta 153. Bölüm

Dilli düdük Başak! Gelinim Mutfakta 153. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 153. Bölümde Ergül Hanım, Başak’ın gelinine sataşması sonrasındaki benzetmesi herkesi çok güldürdü!

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Fatih Ürek, günün yarışma konusu olan “Kuru Meyveli Dilim Çörek”i nasıl yapmaları gerektiğini gelinlere anlattığı sırada komik bir olay yaşandı. Emel, çöreği hiç yapmadığından bahsettiği sırada söze Başak atladı ve “Hiç yapmadım diyerek kuşkuda bulunuyor; sonrasında kaynanası, en olmamış tabağa beşi veriyor!” diyerek sataştı. Bunun üzerine Ergül Hanım yöresel şivesi ile “Bunun gibilere bizim oralarda ‘Dilli Düdük’ diyorlar!” diyerek Başak’a ironik bir yakıştırma yaptı! Bu benzetme ise, diğerlerini kahkahalara boğdu!..Gelinim Mutfakta Kanal D ekranının sevilen yarışma programıdır.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.