Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den gökyüzünde Boğa dönemiyle ilgili önemli bilgiler!

Dinçer Güner’den gökyüzünde Boğa dönemiyle ilgili önemli bilgiler!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalından yeni bir video yayınlandı. Gökyüzünde Boğa döneminin başaldığını anlatan Dinçer Güner, bu dönemde neler yaşanabileceğine dair bilgiler sundu. Güner’in açıklamalaranın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Dinçer Güner, gökyüzünde Boğa dönemiyle ilgili aşağıdaki bilgileri de paylaştı:

Dinçer Güner: “Koç burcunun hareketli, hızlı ve atak enerjilerinden sonra Boğa burcunun sakin ve ağırdan alan , istikrarlı havasına geçiş yapınca hayatın ve baharın güzelliklerinden zevk almak için durmak dinlenmek isteriz. Doğanın canlandığı çiçeklerin rengarenk açtığı bu dönemde siz de kendinizi mümkün olduğunca dış mekanlara, kırlara, bahçelere, parklara atın. Yaza hazırlanmak adına kendinize bakım yapmaya, fazla kilolara dikkat etmeye başlayabilirsiniz. Zira Boğa burcu Zodyağın en gurme ve gastronomik zevkler ile haşır neşir olan burcudur. Bu dönemde yeme, içme, pişirme, yemekli toplantılara gitme, tatlı pasta tüketimi artar.

İş ve özel hayatınızda daha fazla güven bulmak , istikrara, denge ve huzura kavuşma arzusu duyarsınız. Boğa maddi alanda oldukça yeteneklidir, risk almaktan uzak duran sağlam ve ileriye dönük düşünen yatırımlar yapmayı temsil eder, birikimleri değerlendirmek tam Boğa’ya özgü bir tutumdur. Bu süreçte muhafazakar, inatçı, değişimden hoşlanmayan, kararlı ve sahiplenici kişilerle karşılaşabilirsiniz, size kol kanat geren birileri hoşunuza gidebilir.

Boğa hayatın keyfini çıkarmaktır. Dolayısıyla siz de beş duyu organınızı mutlu edecek şeylerle meşgul olun, dinlenin, kendinizi şımartın ancak besinlerinize dikkat edin aşırı yağlı tuzlu ve şekerli yiyeceklerden uzak durun. Doğayla baş başa kalmaktan yeşilliklerle iç içe olmaktan zevk alacağınız bu süreçte aynı oranda tensel zevklere de zaman ayırınız, parfümler, kokular, masaj ve teninize yumuşak dokunuşlar sizi rahatlatıp stresini atıp mutlu edecektir.

Çiçek yetiştirmek, bahçeye sahip olmak ve ekip dikmekle uğraşabilirsiniz.. Sakınmak gereken nokta ise aşırı rahata düşkünlük gösterip tembelleşip, hantallaşmak olabilir. Vücutta sırt ve boyun bölgesi hassas yerleridir, boğaz çevresi ve ses telleri ile ilgili rahatsızlıklara yakalanabilirler. Boyun ve gırtlak bölgenize de özen gösterin. Soğuk algınlığı, tutulma, ses kısıklığı ortaya çıkabilir.

Bu dönem değişimlerin değil aksine istikrarın dönemidir. Yeni bir şeyler deneyimlemek, yeniliklere adım atmak yerine elinizdekilerin kıymetini bilin. Yani uzun lafın kısası… Şu an olduğunuzdan daha iyi olmayacak hiç bir şey… ne işinizi ne evinizi ne sevgilinizi değiştirin.”