Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’da Bamsı Beyrek olarak fenomenleşen Nurettin Sönmez’in yeni rolü de bomba gibi!

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’da Bamsı Beyrek olarak fenomenleşen Nurettin Sönmez’in yeni rolü de bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında yayınlanan diziler arasında son döneme damgasını vuran yapımlardan birisi de Kuruluş Osman oldu. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin ilk 3 sezonu çok başarılı geçti. Dizide birbirinden değerli oyuncular rol aldı. ve hikaye güçlenerek dördüncü sezonda da devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 150 bölümünde Bamsı Beyrek karakteri ile çok sevilen Nurettin Sönmez, devam hikayesi olan Kuruluş Osman’da yer alan nadir isimlerden birisiydi. Hayranları ona o kadar çok bağlandı ki, ayrılığı da büyük üzüntü kaynağı oldu. 2014 yılından itibaren 2021 yılına kadar Bamsı Beyrek karakteri ile fenomen bir isim haline gelen Nurettin Sönmez, yeni bir diziyle yeniden ekranda yer alacak.

Show TV ekranında Sipahi isimli yeni aksiyon dizisinde Nurettin Sönmez’in de önemli bir rolde yer alacağını belirtelim. Özge Gürel ve Kaan Yıldırım isimleri ile anılan yeni istihbarat dizisinin tecrübeli isimleri de var.

Bu isimler arasında Kerem Alışık, Nurettin Sönmez, Çağdaş Önur Öztürk gibi oyuncular bulunuyor. Cesareti ile nam salan, korkusuzluk abidesi Bamsı Beyrek karakterinde izleyicilerin büyük sevgisini kazanan Sönmez, bu sefer de korkusuz bir ajan karakteri ile ekrandaki yerini alacak.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'da Bamsı Beyrek olarak fenomenleşen Nurettin Sönmez'in yeni rolü de bomba gibi! 7

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın korkusuz ajanlarından birisine hayat verecek olan Nurettin Sönmez, Sipahi dizisi için yakın dövüş eğitiminin yanı sıra silah ve atış dersleri aldı.

Ekibin fiziki açıdan en güçlü, bir o kadar da hassas ve duygusal yapısıyla dikkatleri çekecek olan Kemal karakterine Nurettin Sönmez canlandıracak. Yeni rolün oyuncunun hayranlarını yine mest etmesi bekleniyor.

Nurettin Sönmez, Sipahi dizisinde de Bamsı Beyrek karakteri ile elde ettiği popülerliği sürdürecek gibi gözüküyor. Dizinin hikayesinde Kemal’in doktor olan eşi Meral’e ise genç oyuncu Elit Andaç Çam hayat veriyor.

Nurettin Sönmez ile Elit Andaç Çam, yeni dizi Sipahi’deki partnerlikleriyle de konuşulacak gibi gözüküyor.