Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Subaşı’nın rahatsız olup da değiştiremediği bir sıkıntısı var!

Hazal Subaşı’nın rahatsız olup da değiştiremediği bir sıkıntısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, şu sıralarda TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisinde başarılı bir performans ortaya koyuyor. Leyla isimli doktor karakterini canlandıran oyuncu, Deniz Can Aktaş ile de partner olarak dizide etkili bir rol sergiliyor.

Hazal Subaşı’nın hayranlarını şaşırtan, Sıcak Kafa isimli distopik dizi ise Netflix’te izleyicilerle buluştu. Osman Sonant ile bu hikayede partnerlik yapan Hazal Subaşı, arkadaşları ile birlikte izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Osman Sonant, Gonca Vuslateri ve Şevket Çoruh’un da katıldığı ve Onedio’nun youtube kanalında yayınlanan programda bir izleyicinin rahatsız olup da değiştiremedi bir huyu sorulunca Hazal Subaşı şu açıklamayı yaptı:

“Rahatsız olup da değiştiremediğim çok huyum var. Uyanamıyorum ben. Yani çok zor uyanıyorum, ama yataktan kalkamıyorum. Az uyuyorum ben, hemen uyanırım diyen insanlara hep özenmişimdir.”

Hazal Subaşı'nın rahatsız olup da değiştiremediği bir sıkıntısı var! 7

Osman Sonant ise yatmadan önce yemek yediğini ve bunu yapmaması gerektiğini bildiği halde hep yaptığını söyledi.

Şevket Çoruh ise rol arkadaşlarının bu açıklamaları üzerine, “Tamam işte bir sonraki sezonun konuları çıktı. Uyanamayan kadın, yatmadan yemek yiyen adam” diyerek espri yaptı.

Hazal Subaşı, ayrıca gülünmemesi gereken her yerde gülmekte olduğunu da söyleyerek, bir itirafta da bulundu.