Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul’u bilmeyen, Ramo dizisinde Esra Bilgiç şaşkınlığı yaşıyor!

Diriliş Ertuğrul’u bilmeyen, Ramo dizisinde Esra Bilgiç şaşkınlığı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo’nun en büyük kazananı Esra Bilgiç oldu! Show TV ekranında ikinci sezonu devam eden Ramo dizisi, aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilere heyecan katan ve her hafta da merakla bekledikleri bir yapım konumunda. Dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in başarılı uyumu da büyük beğeni topladı.

Ramo, reytingleriyle de ikinci sezonda durumu düzeltti ve çok iyi bir yolda ilerliyor… Dizinin şimdiye kadar ün büyük kazananı ise kuşkusuz Esra Bilgiç… Sibel karakterinde başarıyla rol alan oyuncu, 2014-2018 yılları arasında Diriliş Ertuğrul’daki Halime Hatun karakteri ile oyunculuk kariyerine başlamıştı.

Bir Umut Yeter’de kısa süre rol alan oyuncu, şimdi ise 3. dizisi olan Ramo’da Sibel olarak boy gösteriyor. Diriliş Ertuğrul’u izlemeyen ama Ramo’ya takılı kalan milyonlarca kişi, Esra Bilgiç’i bu yapım sayesinde tanımaya başladı.

Hayran kitlesini artıran oyuncu, sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da artık en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Esra Bilgiç, 6 yıldır oyunculuk yapıyor ama Diriliş Ertuğrul’da kendini gösterdikten sonra, yıldızını ise Ramo’da parlatıyor.

Ramo dizisi takipçileri, “Esra Bilgiç’in bu kadar iyi oyuncu oldugunu bilmiyordum, kadın müthiş bişey çıktı” diye yorum yapıyor.

Bilgiç ile Yıldırım arasındaki yüksek enerji ve birbirlerine yakışmaları da iyi bir dizi çifti olarak öne çıkmalarını sağlıyor.

Ramo dizisinde 22. yeni bölüm, 27 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak ve yine heyecanlı ve etkili bir bölüm olacak.