Ana sayfa Güncel Haberler Disney Channel, Nisan ayında eğlence ile dopdolu!

Disney Channel, Nisan ayında eğlence ile dopdolu!

tarafından ker_def

DİSNEY CHANNEL NİSAN AYINDA DA EĞLENCEYLE DOPDOLU

Uyduda her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel, yepyeni içeriklerini Nisan ayında da izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Disney Channel’ın heyecanla beklenen ve 101 sevimli tüy yumağının eğlenceli maceralarını konu alan 101 Dalmaçyalı Sokağı bu ay başlıyor. Nisan ayında ayrıca Aslan Koruyucular yeni bölümlerle ekrana dönerken sahanın hızlı çocukları İlk 11, yeni sezonu ve yepyeni bölümleriyle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam edecek. Haziran’da sinemalarda seyirci ile buluşmaya hazırlanan Toy Story 4 öncesi Toy Story hikayesinden kısa içerikler Nisan ayı boyunca Disney Channel’da hafızaları tazeleyecek. Hafta sonları tüm aileyi bir araya getiren sihirli filmlerin adresi Sihirli Hafta Sonları kapsamında ise Disney-Pixar yapımı Ters-Yüz!, Winnie the Pooh: Roo ile Bahar Zamanı, Sevimli Canavarlar, Minik Fil Heffalump ve Süper Patiler gibi filmler de Nisan ayı boyunca Disney Channel’da yayınlanacak.

101 DALMAÇYALI SOKAĞI

Hav hav hav! 101 Dalmaçyalı Sokağı 27 Nisan’da başlıyor.

Hepimizin bildiği ve sevdiği Dalmaçyalı’lar şimdi günümüz Londra’sında yaşıyorlar. Dolly ve Dylan, anne ve babası ve 97 kardeşleriyle birlikte aynı çatı altındalar. Çok tatlılar, çok sevgi dolular ama hepsinden önemlisi çok çılgınlar.101 tüy yumağı ile bitmek bilmeyen kaosa hazır olun!

101 Dalmaçyalı Sokağı’nda Dylan ve Dolly’e katılın. 27 Nisan’a kadar sabredemeyen yavrular için kısa içerikler Nisan ayı boyunca kanalda olacak.

Yepyeni, çok hav hav çizgi dizi 27 Nisan’dan itibaren hafta sonları saat 10:00, 15:00, 18:15 ve 21:30’da Disney Channel’da!

ASLAN KORUYUCULAR GERİ DÖNÜYOR

Aslan Koruyucular yeni bölümlerle Disney Channel’a geri geliyor.

Yeni bölümlere Beşti’nin Öte Diyar’da yalnız başına kalması ile başlıyoruz. Scar’ın Aslan Koruyucular’ın en güçlüsü Beşti’nin bu durumundan faydalanıp ona bir saldırı düzenliyor.

Aslan Koruyucular 6 Nisan’da Disney Channel’da başlıyor. Hafta sonları sabah 7.30 ve 8.00’de iki yeni bölüm arka arkaya, kaçırmayın!

TOY STORY BAŞLIYOR

21 Haziran’da Toy Story 4 filmi sinemalara gelmeden hafızanızı tazelemeye ne dersiniz.

Andy oyuncaklarına çok değer veren küçük bir çocuktur. Fakat Andy’nin oyuncakları hakkında bilmediği bir şey vardır. Oyuncaklarının Woody’nin önderliğinde hayata geldiğidir. Andy, Woody ve Buzz-lightyear’ın maceralarına ortak olun.

Toy Story, Toy Story 2, Toy Story 3 ve daha önce hiç görmediğiniz kısa içerikler Nisan ayında Disney Channel’da.

7 Nisan Pazar 11.00’de Toy Story

14 Nisan Pazar 11.00’de Toy Story 2

21 Nisan Pazar 11.00’de Toy Story 3

SİHİRLİ HAFTA SONLARI

Ailece izleyeceğiniz sihirli filmler için hepinizi her hafta sonu 11.00’de Disney Channel’a bekliyoruz!

Nisan ayında yayınlanacak filmler:

6 Nisan Cumartesi; Ters Yüz

7 Nisan Pazar; Toy Story

13 Nisan Cumartesi; Winnie the Pooh: Roo ile Bahar Zamanı

14 Nisan Pazar; Ördek Şehri: Toy Story 2

20 Nisan Cumartesi; Sevimli Canavarlar

21 Nisan Pazar; Toy Story 3

27 Nisan Cumartesi; Minik Fil Heffalump

28 Nisan Pazar; Süper Patiler

Sihirli hafta sonu filmleri her Cumartesi ve Pazar saat 11.00’de Disney Channel’da!

2. SEZON YENİ BÖLÜMLER DEVAM EDİYOR: İLK 11

Şahinler takımı yeni sezon hazırlıklarını tamamladıysa taraftarlar tribündeki yerlerini alabilir! Ve işte karşınızda sahaların hızlı çocukları! Bu sezon hepsinden daha hızlı olacak! İlk 11 yepyeni bölümleriyle Disney Channel’da! Eee ne duruyorsun hadi formaları hazırla!

İlk 11, Pazartesi’den Perşembe’ye saat 19.45’te Disney Channel’da!