Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus, Can Yaman, Kerem Bürsin’den sonra yakışıklı oyuncu Burak Deniz’le de anlaştı!

Disney Plus, Can Yaman, Kerem Bürsin’den sonra yakışıklı oyuncu Burak Deniz’le de anlaştı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dev bir yatırımla Türkiye dizi ve film sektörüne girmeyi planlayan Disney Plus’ın hamleleri peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde Cansu Dere ile anlaşan platformun yeni sürprizi Burak Deniz oldu.

Türkiye yapılanmasını iki başarılı televizyoncu Cenk Soner ile Mehmet İçağasıoğlu yönettiği Disney Plus’ın yaz aylarının başında yayın hayatına başlaması konuşuluyor. Disney Plus bugüne kadar Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Cansu Dere, Pınar Deniz, Şahan Gökbakar, Can Yaman, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi birbirinden başarılı oyuncularla anlaştı.

Burak Deniz, Cahil Periler (Fe fate ignoranti) dizi setinde İtalyan oyuncu Cristiana Capotondi ile tavla oynuyor.
Birkaç gün önce Cansu Dere ile anlaşan Disney Plus, yeni bir yıldız oyuncuyu saflarına katmak için gecikmedi. Bu isim son yıllarda yer aldığı başarılı projelerle öne çıkan Burak Deniz oldu.

Ünlü Oyuncu Burak Deniz, ekranlara en son Maraşlı dizisiyle gelmişti. Oyuncu, Alina Boz ile ekran uyumu da çok konuşulan dizideki karakterini büyük bir başarı ile canlandırdı. Maraşlı dizisi, Atv’nin iddialı bir projesi olarak başladı ancak beklenen reytingleri alamad ve 26. Bölümde final yaptı.

Burak Deniz, sonrasında başka projelerde de rol aldı. İtalya’ya giderek Ferzan Özpetek’in Disney Plus’ta yayınlanacak Cahil Periler dizisinde oynadı. Ardından Serenay Sarıkaya ile oynadığı ve Netflix için çekilen Şahmaran dizisinde rol aldı. Yakışıklı oyuncunun son projesi ise Netflix için çekilecek, başrolünde Dilan Çiçek Deniz ile oynadığı Gidenler isimli film oldu.