Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus için dizi çekecek Can Yaman için dönüş yolu göründü mü?

Disney Plus için dizi çekecek Can Yaman için dönüş yolu göründü mü?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi projesinde yer almak üzere bir yıl önce İtalya’ya yerleşen Can Yaman, bu sürede Türkiye’de hiçbir projede yer almamıştı. Yakışıklı oyuncu kısa süre önce, Türkiye’de yayına girecek uluslararası dijital yayın platformu Disney Plus’la anlaşma imzaladı. Can Yaman’ın dizi için Türkiye’ye döneceği belirtildi.

Bir yıl önce Sandokan dizisinde başrolü oynamak için teklif alan yakışıklı oyuncu bu teklif üzerine İtalya’ya yerleşmişti. Ancak pandemi sebebiyle dizi ertelenince Can Yaman, çok farklı projelerde yer almıştı.

Can Yaman kısa süre önce Disney Plus’la anlaşma yaptı. Ağustos ayında Türk izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan dijital yayın platformu Disney Plus, Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı bir dizi çekecek. Dizinin Türkiye’de çekilmesi planlanıyor.

Disney Plus için dizi çekecek Can Yaman için dönüş yolu göründü mü? 7

Dolayısıyla Can Yaman’ın da bir yıl aradan sonra çekimleri gerçekleştirmek için uzun süreliğine Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. İddiaya göre Can Yaman şubat ayında Türkiye’ye gelecek ve uzunca bir süre burada kalacak.

Can Yaman Türkiye’de en son Bay Yanlış isimli dizide rol almıştı. 2020 yılında yayına giren romantik komedi türündeki dizi beklenen reytingi alamayınca 14. bölümde final yapmıştı. Disney Plus dizisi Can Yaman’ın, Bay Yanlış’tan sonra Türkiye’de çekeceği ilk dizi olacak.

Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı yeni dizi Ay Yapım tarafından çekilecek. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlenecek. Senaryosu ise bugüne kadar çok başarılı dizilere imza atan Kerem Deren tarafından kaleme alınacak.