Ana sayfa Sosyal Medya Dizi çok beğenildi, İbrahim Büyükak yeni bir karar aldı!

Dizi çok beğenildi, İbrahim Büyükak yeni bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlginç Bazı Olaylar isimli dizi projesi ile Exxen’de yer alan İbrahim Büyükak için bu bir ilk oldu. İlk kez bir dizi hikayesi yazan ve bu hikayenin de başrolünde yer alan oyuncu, ilk sezonun beğenildiğini ifade etti.

Aralık ayında İlginç Bazı Olaylar isimli dizinin ikinci sezonu için sete çıkacaklarını anlatan İbrahim Büyükak, “Çok güzel bir başarı elde etti. Seyirci çok güzel bir tepki verdi. Şimdi ikinci sezonu yazıyorum. Aralık ayında da sete gireceğiz” diye konuştu.

Çok güzel geri dönüşler aldıklarını anlatan İbrahim Büyükak, Exxen platformu içinde dizinin izlenme sayılarının çok iyi geldiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, “Biz de çok mutlu olduk. Gelen yorumlar da çok güzel, o yüzden ikinci sezonu yapacağız. Onun hazırlıklarına başladım” diye konuştu.

İbrahim Büyükak, İlginç Bazı Olaylar isimli dizinin ikinci sezon hikayesinin bitmek üzere olduğunu da belirtti.

Ön hazırlıkların ardından Aralık ayının ortasında çekimlere başlayacaklarını anlatan İbrahim Büyükak, dram komedi türündeki dizinin ardından ise bir sinema filmi çekecek.

İlkbahar için bir sinema filmi hazırlığı içinde olduğunu anlatan oyuncu, 2002 yılının sonbaharında filmin vizyona gireceğini ifade etti.