Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin akında ve fikrinde tek bir konu var!

Hazal Filiz Küçükköse’nin akında ve fikrinde tek bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, bir süredir dizilerle ilgili isminin geçmemesi ile dikkat çekiyor. Geçen sezon Zemheri isimli yapımda başrolde yer alan oyuncu, bu sezon için gelen yaz projelerini kabul etmemesi ile dikkat çekmişti.

Sezon işleri beklediğini ifade eden Hazal Filiz Küçükköse, henüz bir proje ile anlaşmadığını ve gelen teklifleri değerlendirmekte olduğunu söyledi. İyi bir yapım ile izleyici karşısına çıkmayı hedefleyen oyuncu, seçici davranıyor.

Ünlü oyuncu, “Şu an bekliyoruz, görüşmelerimiz, toplantılarımız var” diye konuştu. Oyuncu henüz hayranlarına bir müjde verebilecek bir durumda olmadığını ifade ediyor.

Aşk ilişkisi olmadığı zamanlarda kendisini daha güçlü hissettiğini belirten oyuncu, böyle bir dönemi yaşadığını anlattı. Hazal Filiz Küçükköse, “Şu an için hayatımda kimse yok. Kariyerime odaklandım. Güzel bir işle dönmek istiyorum. Bütün odağım orada “diye konuştu.

Ünlü oyuncu, kendisine yakışanı giymeyi sevdiğini, kendisine ait bir tarzı bulunduğunu ve giydiği zaman kendisini iyi hissetmeyi hedeflediğini anlattı.