Ana sayfa Sosyal Medya Dizi şanssızı olarak bilinen Seçkin Özdemir kariyerinde yeni bir yol çiziyor!

Dizi şanssızı olarak bilinen Seçkin Özdemir kariyerinde yeni bir yol çiziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Seçkin Özdemir, diziler konusunda şansızlığı ile bilinen bir oyuncu. Yer aldığı projelerin kısa süreli olması nedeniyle bir ara dizilere uzun süre ara vermeyi bile düşünen Seçkin Özdemir, son dönemde iki diziden mutlu ayrıldı..

Muhteşem Yüzyıl, Al Yazmalım, Bir Aşk Hikayesi gibi yapımlarda güçlü çıkışlara imzasını atan oyuncu, 2014 yılından 2020yılına kadar yer aldığı projelerin kısa sürmesinin şanssızlığını yaşadı. Pandeminin başladığı 2020 yılının ortalarında yaptığı bir canlı yayında dizilerde yer almaktan vazgeçmeyi bile düşündüğünü belirten oyuncunun şansı son dönemde açıldı.

Seçkin Özdemir, özellikle 2020-2021 sezonunda kadrosunda yer aldığı Kuruluş Osman dizisindeki Flatyos karakteri ile uzun süreli olarak yapımda yer alma fırsatı buldu. Çok başarılı reytingler alan ve birincilikler elde eden Kuruluş Osman dizisi oyuncu adına büyük bir şans oldu.

Ardından 13 bölüm sürmüş olsa da çok sevilen polisiye dizi Baş Belası ile yine iyi bir çıkışa imzasını atan oyuncu, şimdi ise dizi yerine tiyatro sahnelerinde yer alma kararı verdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan ve diziler nedeniyle uzun süredir de sahneye uzak kalan Seçkin Özdemir, Baba Sahne’de hayranlarının karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar’ın Mesut komisere Şevket Çoruh’un tüm servetini verdiği Baba Sahne’deki oyunda önemli isimler bir araya gelecek.

Seçkin Özdemir ile birlikte; Ozan Güven, Şevket Çoruh ve Ömür Arpacı’yı oyunda izleyebileceksiniz.