Ana sayfa Dizi Haberleri Korkma Ben Yanındayım dizisinde Şevket Çoruh’u çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz!

Korkma Ben Yanındayım dizisinde Şevket Çoruh’u çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz!

tarafından ker_def

MedYapım imzalı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın afişi yayınlandı. Şevket Çoruh hayranlarının merakla bekledikleri yeni dizi Cumartesi akşamları Gönül Dağı, Kardeşlerim, Yan Oda ve Üç Kız Kardeş dizileri ile reyting rekabeti yapacak.

Yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, 9 Mart Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak diziden yayınlanan afiş, seyircilerin sıcacık bir aile draması izleyeceklerinin ipuçlarını verdi.

Şevket Çoruh hayranları oyuncunun 15 yıl boyunca yer aldığı Arka Sokaklar dizisindeki öfkesine sürekli yenilen komiser Mesut karakterinden sonra bambaşka birisi olarak izleyecek. Şevket Çoruh bu sefer ekrana aile babası olarak çıkacak ve bu farklı karakter hayranlarını bir hayli şaşırtacak gibi gözüküyor.

Korkma Ben Yanındayım dizisinde Şevket Çoruh'u çok farklı bir karakterde izleyeceksiniz! 7

Peki nasıl bir hikaye izleyeceksiniz? İşte detaylar: 9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş) , Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır.

İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır.

İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

Yönetmen koltuğunda Merve Çolak’ın oturduğu, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı, merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh,Günay Karacaoğlu, Murat Aygen,Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Korkma Ben Yanındayım, 9 Mart Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 20.00’de NOW’da.