Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterinin geri dönüşü reytinglere olumlu yansıdı!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterinin geri dönüşü reytinglere olumlu yansıdı!

tarafından ker_def

Şevket Çoruh’un 16 yıl boyunca canlandırdığı Mesut karakteri, bir süredir hikayede yoktu. Karakterin yeniden Arka Sokaklar dizisine dönüşü ile birlikte izleyicilerin de bu durumdan çok memnun kaldıklarını, ortaya çıkan reytingler ile anlaşıldı.

672. bölümü Cuma akşamı yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin reytinglerine Mesut karakterinin geri dönüşü tüm izleyici gruplarında da reyting çıkışı olarak yansıdı.

Şevket Çoruh’un başarılı performansı ile yıllarca yer aldığı diziye geri döndüğü Cuma akşamı Arka Sokaklar dizisi tüm kişiler kategorisinde günü 4. olarak tamamladı. AB grubunda 9. olan dizi, ABC1’de ise 7. sırayı elde etti.

Şevket Çoruh’un başrolünde yer aldığı ve Cumartesi akşamı 7. bölümü ile birlikte final yapan Korkam Ben Yanındayım dizisi ise oyuncu adına bir başka hayal kırıklığı olarak dikkat çekti.

Şevket Çoruh, geçtiğimiz sezonda da Tetikçinin Oğlu isimli dizinin kısa süreli olmasının talihsizliğini yaşamıştı. İki talihsiz projeden sonra Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklar ekibine katılarak kariyerinde eskiye dönüş yaşamış oldu.

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri buluşturan ve 18 sezon boyunca ekranda olan Arka Sokaklar her cuma Kanal D’de ekrana geliyor.