Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine geri dönme ihtimali birçok izleyiciyi mutlu etti!

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine geri dönme ihtimali birçok izleyiciyi mutlu etti!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin önemli isimlerinden birisi olan Şevket Çoruh, 16 yıl boyunca projenin içinde yer aldı. Usta oyuncu, canlandırdığı komiser Mesut karakteri ile geniş bir izleyici kitlesini ekrana çeken bir isim olarak biliniyor.

Mesut karakterinin kendine has tarzı ve hareketleri, sözleri Arka Sokaklar dizisini seven izleyicilerin hikayeye bağlanması noktasında çok etkili oluyordu. Ancak oyuncunun önceki yıl diziden ayrılması birçok dizi hayranını üzdü.

Şevket Çoruh’un Arka Sokaklar dizisine geri döndüğü yönünde basına yansıyan haberler dizi hayranlarını memnun etti. Oyuncunun, Arka Sokaklar dizisinin instagram hesabını yeniden takibe alması ile birlikte bu durumun diziye geri döneceğinin işareti olarak algılandığını belirtelim.

Korkma Ben Yanındayım isimli Now televizyon kanalında yayınlanan yeni dizide başrolde yer alan Şevket Çoruh, bu projenin düşük gelen reytingler nedeniyle 7. bölümde final yapacak olması ile bir şanssızlık yaşadı.

Bakalım usta oyuncu yeniden eski arkadaşları ile buluşacak ve Arka Sokaklar dizisine geri dönecek mi? Oyuncunun diziden ayrıldığı süreçte artık farklı işler yapmak istediğini söylediğini, özellikle tiyatroya önem vermeyi amaçladığını biliyoruz. Arka Sokaklar’dan ayrılmasının ardından Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu ve Korkma Ben Yayındayım isimli televizyon projelerinde başrolde yer aldı ama bu iki dizi de kısa süre yayında kalmayı başardı.

Birçok dizi hayranının bunu beklediğini ve sosyal medyada da bu konuda çok sayıda paylaşım yaptığını ve Mesut karakterini yeniden Arka Sokaklar dizisinde görmek istediğini hatırlatalım.