Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden emekli olmak kolay değil! Şevket Çoruh ayrılırken net konuştu ama geri de döndü!

Arka Sokaklar dizisinden emekli olmak kolay değil! Şevket Çoruh ayrılırken net konuştu ama geri de döndü!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 672. yeni bölüm fragmanında Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un yeniden görünmesi izleyenleri çok etkiledi.

Şevket Çoruh’un yeniden Arka Sokaklar dizisine döndüğünü anlatan bu görüntüler sosyal medyayı harekete geçirdi. Dizinin hayranları komiser Mesut’un geri dönüşünü kutlarken, bu durumun diziye önemli bir katkı sunacağı, bazı izleyicilerin yeniden Mesut karakteri için ekrana geri döneceği yönünde beklentileri beraberinde getirdi.

17 yıl Arka Sokaklar dizisinde yer alan Mesut karakteri, 2022 yılında hikayeden çıkmıştı. 17 yıl süren bu serüvende aynı karakteri canlandırmanın oyunculuk kariyeri için çok da olumlu olmadığını düşünen Şevket Çoruh, özellikle tiyatro alanındaki çalışmalarını yoğunlaştırmayı amaçladı.

Arka Sokaklar dizisinden ayrıldıktan sonra Tetikçinin Oğlu ve ardından da Korkma Ben Yanındayım isimli iki farklı televizyon dizisinde başrolde yer alan Şevket Çoruh, her iki projenin de erken finaller ile ekrana veda etmesinin talihsizliği ile de tanıştı.

Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığı süreçte İnci Sözlük isimli Youtube kanalına konuk olan Şevket Çoruh, “Bir karakteri 17 sene canlı sevilebilir halde tutabilmek de başka türlü bir başarıdır. O tekrar gerekli bir tekrar olduğu için devam ediyoruz” açıklamasıyla da dikkat çekti.

Bir izleyicinin Mesut karakteri ile yeniden diziye dönmesini arzu ettiği yönündeki sözleri üzerine Şevket Çoruh şu açıklamayı yapmıştı:

Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif bir oğlan, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi, ikna edemedim. Emekliye ayrılma konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş, öyle bir kararı var.”

Sette ekip arkadaşları ile çok iyi bir ortamlarının bulunduğunu anlatan Şevket Çoruh, dizinin bu kadar uzun yıllar devam edebilmesinin altında yatan nedeni de ifade etmiş oldu. Oyuncu, açıklamasında şunları söylemişti:

“Böyle bir ekibi ayakta tutmak, yan yana tutmak ve çalışır halde tutmak çok zor. En çok üzüldüğüm şeylerden bir tanesi ekipte. Çünkü biz yıllarca çok eğlendik. Yalnızca sette değil, set dışında da görüşürdük.”

Ekranda farklı karakterler canlandırma arzusunu bu süreçte gerçekleştiren ve tiyatroya da daha fazla zaman bulan Şevket Çoruh, yeniden Arka Sokaklar dizisine geri döndü.

Arka Sokaklar dizisinin 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan 672. bölümünde ünlü oyuncunun yeniden izleyicilerle buluşacağı yayınlanan fragman ile netleşmiş oldu.