Ana sayfa Sosyal Medya Şevket Çoruh’un Oya Okar paylaşımı ile, Arka Sokaklar dizisi hayranlarının hayali gerçek oldu!

Şevket Çoruh’un Oya Okar paylaşımı ile, Arka Sokaklar dizisi hayranlarının hayali gerçek oldu!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin izleyicilerini memnun eden gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir projede yer almayan Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, yeniden ekibe dönüş yaptı. Sadece Mesut karakteri değil, Selin de dizinin yeni bölümlerinde izleyicilerin karşısına çıkacak.

Böylelikle Mesut ve Selin’in git gelleri hiç bitmeyen aşk halinin Arka Sokaklar hikayesine yeniden dönüşü, izleyicilerin hayalinin gerçek olması anlamına da geliyor.

Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da Şevket Çoruh’un ardından Selin Komiser’e hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.

Gündeme bomba gibi düşen 16 sezon boyunca Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh’un kadroya geri dönmesinin ardından Oya Okar’ın da diziye döneceğinin açıklanması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Dizinin kadrosuna ilişkin art arda yaşanan bu gelişmeler, dizinin fanları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Arka Sokaklar’ın kadrosunda 16 sezon boyunca ‘Mesut Komiser’ karakteri ile izleyenlerin beğenisini kazanan Çoruh, eski partnerinin de kendisine eşlik edeceğini duyurdu.

Şevket Çoruh'un Oya Okar paylaşımı ile, Arka Sokaklar dizisi hayranlarının hayali gerçek oldu! 7

Önceki sezonlarda Oya Okar ile çekilen set fotoğrafını yayınlayan usta oyuncu, “Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Binlerce yorum alan bu haber sonrasında kullanıcılar, “Mekanın sahipleri geri geldi.” ve “Geliyor efsane ikili.” şeklinde yorumlarda bulundu.