Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde Mesut ile Tunç’un kavuşma anı görülmeye değer

Arka Sokaklar dizisinde Mesut ile Tunç’un kavuşma anı görülmeye değer

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisine baba ile oğlunun kavuşma sahnesi damgasını vuracak. Yeniden dizinin kadrosuna dönüş yapan Şevket Çoruh, Mesut karakteri ile izleyicileri bir kez daha Kanal D ekranında şaşırtmaya geliyor.

Baba ile oğlunun kavuşma anlarında ise ekran başındaki izleyiciler de gözyaşı dökecektir. 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.

Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar soluksuz izlenecek bir bölüm ile ekrana geliyor.

Mesut Komiser’in hikayesinin izleyici ile buluşacağı bölüm duygusal sahneleri ile de yürekleri burkacak. Mesut Komiser’in oğlu Tunç, köpeği Garip Kont ve ekip arkadaşları ile yıllar sonra karşı karşıya geleceği bölümde göz yaşları sel olup akacak.

Kadrosunda Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimleri buluşturan Arka Sokaklar seyircileri derinden etkileyecek yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekrana gelecek.