Ana sayfa Sosyal Medya Dizide gönül yakıyor, gerçekte yetenek saçıyor! Gönül Dağı’nın Asya’sı Buse Orcan’ın bilinmeyen özellikleri!

Dizide gönül yakıyor, gerçekte yetenek saçıyor! Gönül Dağı’nın Asya’sı Buse Orcan’ın bilinmeyen özellikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 yaşında olan ve Gönül Dağı dizisiyle birlikte hayatının en önemli fırsatlarından birisini elde eden Buse Orcan, dikkat çeken bir isim oldu… Asya karakteri hikayede gönülleri yakalarken, Buse Orcan ise gerçek hayatta yetenekleri ve azmi ile ilgi çekiyor.

Tiyatro eğitimleri almaya devam eden, sunuculuk ve spikerlik üzerine de eğitim çalışmalarında bulunan genç oyuncu, ayrıca pilates, bale ve kick boks ile de uğraşıyor… Düzgün fiziği ile dikkatleri çeken Buse Orcan, ‘‘Hayallerimin sınırı yok, oyunculuk adına tüm yeteneklerimi sınayabilirim” diyerek de biraz iddialı konuşuyor.

Dizide gönül yakıyor, gerçekte yetenek saçıyor! Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'ın bilinmeyen özellikleri! 8

Gönül Dağı dizisi sayesinde birçok genç oyuncu popüler olmaya başladı. Bu isimler arasına yeni katılan Buse Orcan, Asya karakterinin hikayedeki rolünün artması ile daha da çok tanınacaktır.

Fransızca ve İngilizce’yi iyi şekilde konuşabilen Buse Orcan, 5 yaşında baleye başlamış. 7 yaşından bu yana piyano çalan Buse Orcan, 2018 yılında katıldığı Best Model Türkiye yarışmasında da ikincilik elde etti.

Sağlıklı beslenme ve sporu tüm yaşantısına dahil eden Orcan, bu yoğun tempoda stresle pilates ve kick boks yaparak baş ettiğini söylüyor.

Dizide gönül yakıyor, gerçekte yetenek saçıyor! Gönül Dağı'nın Asya'sı Buse Orcan'ın bilinmeyen özellikleri! 9

Buse Orcan; komedi, dram, müzikal gibi birçok türde yerli ve yabancı yapımda yer almayı çok istiyor ve yolun başında olduğunun da bilincinde…