Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde sakız gibi uzatılan ihanet sonunda belgelendi!

Camdaki Kız dizisinde sakız gibi uzatılan ihanet sonunda belgelendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesinde yine heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin uzun süredir gözleri adeta bağlıydı… Çevresinde olup bitenleri bilmiyor, duyduklarına inanmak istemiyordu. Ancak sonunda Nalan acı gerçeği gözleri ile görüyor.

Nalan’ın Cana ile Sedat’ı yakalaması ise izleyicilerin uzun süredir beklediği bir gelişmeydi. Artık Nalan her şeyi öğrensin ve kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın haline dönüşsün diye izleyicilerden gelen önemli bir istek var. Dizi hayranlarının bu talepleri senaristler tarafından karşılanacak mı? Nalan, Cana ile Sedat ilişkisini belgeledikten sonra artık kendi yoluna gidecek mi? İkili boşanacak mı? İşte bu sorular sorulmaya başlandı.

Camdaki Kız 31. yeni bölümde; Feride son sürat Cana’ya kendince dersini vermektedir. Bir mektup yazdırarak tüm gerçekleri itiraf ettirmek ister. Diğer taraftan Koroğlu ailesi başta Muzo olmak üzere yeni bir gelişme ile karşı karşıya kalır.

Nalan ise Cana ve Sedat’ı baş başa yemek yerken yakalar. Nalan ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtının da ortaya çıkacağı Camdaki Kız 31. yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!