Ana sayfa Dizi Haberleri Dizidekiler bile inanamadı! Sen Çal Kapımı dizisinde her şeyi alt üst eden karakter, öyle sessizce çekip gitti!

Dizidekiler bile inanamadı! Sen Çal Kapımı dizisinde her şeyi alt üst eden karakter, öyle sessizce çekip gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, dün akşam 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizide izleyenlerin ilginç gelişmelere şahit olduğu bölüm, büyük beğeni topladı. Reytinglere yansımasa da izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlarla dünya gündeminde TT olan dizide bir de ayrılık yaşandı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizide Serkan ve Eda’nın yeniden bir araya gelmeleri, bir telefon konuşması sonrasında oldu! Serkan’ın bayılması sonrasında hastaneye gelen Selin’in Deniz’e telefondaki sözlerini Eda duydu!

Serkan ile bir araya gelebilmek için hamileliğini kullanan Selin, tedbirsiz yakalandı! Deniz’e “Bu bebek senin bebeğin olabilir ama senin Eda ile benim de Serkan ile olmamın tek yolu bu bebek” sözlerini Eda duydu.

Dizidekiler bile inanamadı! Sen Çal Kapımı dizisinde her şeyi alt üst eden karakter, öyle sessizce çekip gitti! 8

Dizinin müdavimleri, Eda ile Serkan’ı arasına Selin’in sürekli girmesinden rahatsızlık duyuyorlardı. Ancak hikayenin sürükleyici olması nedeniyle Selin karakteri aşıkların buluşmasını engelliyordu.

Onun bu hamilelik olayının daha süreceği ve ikilinin kavuşamayacaklarını düşünen izleyiciler, Selin’in bu kadar kolay foyasının ortaya çıkması ve gitmesine şaşırdı!

Selin karakterine hayat veren Bige Önal, böylece diziden ayrılmış oldu. Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden Önal, bu hafta içinde magazincilerle sokakta karşılaştığında dizideki rolünün bittiği ve yeni projeleri okumaya başladığı, işine devam ederek yaşadığı zor günleri atlatmaya çalıştığını söylemişti.

Bu sözlerden sonra diziden gideceği biliniyordu ama Selin’in planlarının bu kadar kolay ortaya çıkmasını kimse beklemiyordu!

Dizidekiler bile inanamadı! Sen Çal Kapımı dizisinde her şeyi alt üst eden karakter, öyle sessizce çekip gitti! 9

Eda, Serkan’ın yanına getirdiği Selin’in itiraf etmesini sağladı. Selin, “Bebek senin değil Serkan, Deniz’in. Biz hiç bir zaman birlikte olmadık, sen hiç bir zaman istemedin, hafızan yerinde değilken bile benimle olmak istemedin. Size mutluluklar” diyerek çekip gitti!

Ekran başındakilerin kalakaldığı bu anın sonrasında ise ofisteki çalışanlar arasında geçen konuşma dikkat çekti. Olanlara inanamayan Melo, Leyla ve Erdem’in konuşmaları da adeta dizinin izleyicilerinin duygularına tercüman oldu!

Erdem’in “Selin’le Deniz, arada bir çıkıyor bölüm canavarı gibi ortalığı birbirine katıyor…” sözleri güldürürken, Melo’nun da “Bizim kahramanlarımızın koruyucu bir kalkanı var…Sonsuz aşk” yorumu izleyiciden onay aldı. Bakalım Selin’in gidişinden sonra iki aşığın arasına yine kim ya da nasıl bir olay girecek?