Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’ya Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili önemli eleştiri!

Ezgi Mola’ya Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili önemli eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, güçlü hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile göz doldurdu. Ezgi Mola da Safiye karakteri ile adeta harikalar yarattı. 8 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapan Mola’nın hayranları da Safiye karakterindeki performansıyla, ünlü oyuncuya güçlü bir destek vermeye devam ediyor.

Ezgi Mola’nın ekrandaki bu başarılı gidişatına önemli bir eleştiri var. Bu eleştirinin nedeni ise dizide Safiye olarak izlediğimiz oyuncunun, yine ekranlarda reklam filminde çok başka bir karakter ile izleyici karşısına çıkması.. Ezgi Mola’nın Safiye’nin etkileyiciliğini olumsuz etkileyen bir reklam karakteri ile izleyici karşısına çıkması eleştirilere konu oldu.

Sanatçı Ayşe Mine de bu durumu dillendiren isimlerden birisi oldu. Instagram sohbetine katılan Ayşe Mine, Ezgi Mola’ya reklam filmi üzerinden eleştiride bulundu.

Ezgi Mola'ya Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili önemli eleştiri! 7

Usta sanatçı, Ezgi Mola’nın reklamda başka birisi olurken, dizide çok başka bir portre canlandırmasının tezatlığına dikkatleri çekti. Bu durumun kendisini diziden koparttığını ifade eden Ayşe Mine, dizi senaristlerine de tepkide bulundu.

Genel olarak dizilerde senaristlik yapanların birçok kötü olayı nasıl düşünüp de yazdıklarını sorgulayan Ayşe Mine, şu serzenişte bulundu: “Bu kadar kötü nasıl düşünüp yazabiliyorlar? Bir kötülük aşılıyorlar. Olamaz diyorum. Bu kadar kötü nasıl düşündü, nasıl yazdı, ne oldu?”