Ana sayfa Dizi Haberleri Dizileri reyting rekorları kıran TRT1’in tutmayan tek bir dizisi var!

Dizileri reyting rekorları kıran TRT1’in tutmayan tek bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 çok iddialı dizilerle 2 sezondur izleyicilerin ilgisini çeken bir performans ortaya koyuyor. Etkili yapımlar ve farklı konularla TRT1 dizilerinin izleyicilerin büyük beğenisini kazandığını reytingler anlatıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Bir Zamanlar Kıbrıs, Teşkilat ve Gönül Dağı isimli yapımlarla geçen sezon büyük başarılar kazanan TRT1, yeni sezonda da yine etkili işlere imza atıyor.

Bu sezon için; Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin hazırlıkları devam ediyor ve yine çok etkili bir tarihi yapım izleyicilerle buluşacak. Ayrıca Kıbrıs Zafere Doğru dizisi de Cuma akşamları Kıbrıs Türk halkının muhteşem zaferini sergileyecek. Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Teşkilat ve Masumlar Apartmanı da gün birincisi olarak yollarına devam ediyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziyle de büyük bir çıkış yapan TRT1’in tutmayan tek bir dizi projesi var. Yaz döneminde başlayan Dünya Hali isimli dizi ne yazık ki kanalın beklentilerinin çok altında sonuçlar aldı. Pınar Abay ile Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi farklı bir komedi türünü izleyici ile buluşturuyor ama yeterli ilgiyi de görmüyor.

Dizileri reyting rekorları kıran TRT1'in tutmayan tek bir dizisi var! 7

TRT1 ekranında tüm diziler çok iyi reytingler alıyor ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına taşıyor. Ancak Dünya Hali isimli absürt komedi dizisinin elde ettiği reytingler çok düşük… Kamu yayıncısı olmanın sorumluluğu ile düşük reytingler getirmesine rağmen Dünya Hali dizisini devam ettiren TRT1, özel kanallara da bu noktada örnek teşkil ediyor.

13. bölümü yayınlanan Dünya Hali, tüm kişiler kategorisinde günü 54. sırada tamamladı. AB’de 56. olabilen dizi, ABC1 kategorisinde ise 41. durumda bulunuyor. Reytingleri çok düşük olmasına rağmen Dünya Hali yoluna devam edecek.

TRT1’den yapılan duyuruda dizinin 14. yeni bölümünün 20 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da ekranda olacağı bildirildi.