Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay, Ali Sunal’ı fena patakladı! Sosyal medyadaki o iki küçük kıza gönderme!

Doğa Rutkay, Ali Sunal’ı fena patakladı! Sosyal medyadaki o iki küçük kıza gönderme!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Güldür Güldür Show’un sevilen ve vazgeçilmez iki ismi olan Doğa Rutkay ve Ali Sunal, esasen sadece yaptıkları projelerle değil, çok küçük yaşlarından beri gelen bir tanışıklıkları var. Yani uzun yıllardır arkadaşlar. Dolayısıyla iki arkadaşın yaptığı esprili kavga da sosyal medyada bir başka ilginç videoya gönderme olarak algılandı.

Bilindiği gibi iki oyuncu, Güldür Güldür’ün dışında yaz sezonunda başlattıkları Youtube kanallarında ‘Ali Baba Doğa Ana’ isimli bir program yapıyorlar. Eğlenceli içerikleri, birbirlerine takıldıkları anların yanı sıra konuklar da alan iki oyuncu, anne babaları bilgilendirici ve eğlendirici anlar yaşatıyorlar.

Bir süredir devam eden program çekimleri sırasında yaşanan komik durum ise izleyenleri bir kaç gün önce sosyal medyanın gündemine düşen bir olaya götürdü.

Doğa Rutkay, Ali Sunal'ı fena patakladı! Sosyal medyadaki o iki küçük kıza gönderme! 8

Aslında 30 Ekim doğumlu olan Doğa Rutkay’a küçük bir sürpriz yapılmış ve programda bir pasta getirilmişti. Doğa Rutkay, bu sürprizin heyecanını yaşarken dileğini tutmaya çalışıyordu. Tam mumu üflemek için eğildiğinde ise Ali Sunal ondan önce davrandı.

Bunun üzerine ayağa kalkıp Ali Sunal’ı elindeki minder ile bir güzel patakladı Doğa Rutkay. Kahkahalarla izlenen bu video, pek çok izleyici tarafından, tam pastasını söndürecekken yanındaki arkadaşının mumu söndürmesiyle deliye dönen o iki küçük kızı hatırlattı ve güldürdü.

Doğa Rutkay, bu eğlenceli videoyu sayfasından şöyle paylaştı:

Ne güzel YouTube #alibabadoğaana kanalımız için bölüm çekiyorduk; o sırada ekibim bana süpriz yapmış doğum günü pastası getirdi henüz doğum günüm gelmemiş olmasına rağmen erkenden kutlayacağım ve pastamı üfleyeceğim diye çok sevinirken şu Ali’nin yaptığına bakın!????????????????????????????
Sağol canım @peramagorsel ????????
@alisunal
@doganakdogan
@alibabadogaana

 

Doğa Rutkay, Ali Sunal'ı fena patakladı! Sosyal medyadaki o iki küçük kıza gönderme! 9