Ana sayfa Sosyal Medya Doğa Rutkay ile Ali Sunal kozlarını paylaşıyor, nedense sürekli Doğa Rutkay kazanıyor

Doğa Rutkay ile Ali Sunal kozlarını paylaşıyor, nedense sürekli Doğa Rutkay kazanıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğa Rutkay, son dönemde proje üstüne proje yapıyor… Güldür Güldür Show’da Yeter karakterine hayat veren oyuncu, programın yeni sezonunda da varlığını sürdürecek…

İkiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim’in bakımıyla da ilgilenen oyuncu, yaz aylarında ailesi ile uzurn bir tatil dönemi geçirdi. Ancak artık iş zamanı ve Doğa Rutkay da üst üste yeni projeleriyle gündeme geliyor.

Çocuktan Al Haberi isimli programın sunuculuğunu üstlenmeye başlayan Doğa Rutkay, çekimlere de başladı. Ünlü oyuncu ayrıca Ali Sunal ile birlikte youtube projesine de devam ediyor. AlibabaDogaAna isimli bir kanal açan ikili, esprili videoları ile takipçilerini güldürmeye devam ediyor.

Doğa Rutkay, yeni yayınlanan videoyu instagram hesabından paylaştı. Oyuncu, iddialı mesajıyla da dikkatleri çekti:

“Ve yine birbirimizi hunharca yenmeye çalıştığımız ve elbette sadece benim kazanacağım bir #alibabadoğaana yarışmasıyla daha huzurlarınızdayız. Şarkı söylemek gafletinde bulunduk geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz. Ve canı sıkkın az kafa dağıtmak hatta eğlenceli vakit geçirmek isteyenleri #youtube kanalımıza bekliyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz! Ve ABONE olmayı unutmayınız demekten de kendimizi alamıyoruz.”