Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün hakkında akıl almaz iddia ve magazinin geldiği son nokta!

Tuba Büyüküstün hakkında akıl almaz iddia ve magazinin geldiği son nokta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün hakkında çıkan yeni aşk iddiası, şaşılacak bir temele dayanıyor. Ünlü oyuncu, eski futbolcu Ali Güneş’i takibe alıyor ve magazin gündeminde hemen bir aşk yaşadıkları iddiası gündeme getiriliyor.

Sadece bir takipleşme üzerinden Tuba Büyüküstün ile Ali Güneş arasında bir aşk yaşandığı iddiasının magazin gündemine geliyor olması, son derece sakıncalı ve gerçeklerden uzak bir durum.

Geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen ile ayrılan Tuba Büyüküstün ise yaşanan bu duruma instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile tepki gösterdi.

Tuba Büyüküstün hakkında akıl almaz iddia ve magazinin geldiği son nokta! 8

Ali Güneş’in Tuba Büyüküstün’ün köpeği ile yaptığı paylaşıma yorum bırakması da sanki aralarında bir şey varmış gibi yansıtılmaya çalışıldı. Tuba Büyüküstün ise bu duruma şu paylaşımı ile net bir yanıt verdi:

“Hepimiz aşkı çok seviyoruz biliyorum. İki insan birbirlerini sevsinler, aşık olsunlar, elele çıkıp dolaşsınlar, onlara bakalım, içimiz mutlulukla dolsun. Bayılıyoruz. Ben de aşkı çok seviyorum. Ama aşk dediğimiz şey ya da bir ilişki, iki insan aynı yerde bulunduğunda, oturup sohbet ettiğinde ya da birbirlerini sosyal medyadan takip ettiğinde olmuyor değil mi? Sosyal medya takibini aşka yormak çok romantik bir bakış açısının ürünü:)”

Tuba Büyüküstün hakkında akıl almaz iddia ve magazinin geldiği son nokta! 9