Ana sayfa Sinema Doğa Rutkay ve Ali Sunal, birlikte bir sinema filminde oynayacaklar!

Doğa Rutkay ve Ali Sunal, birlikte bir sinema filminde oynayacaklar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show ile uzun yıllardır ekrana geliyor Doğa Rutkay ve Ali Sunal. İki oyuncu, aslında çocukluklarından beri arkadaşlar. Babaları da kendileri gibi oyuncu olan Sunal ve Rutkay, birlikte büyümüş iki isim. Dolayısıyla arkadaşlıkları ve samimiyetleri de çok eskiye dayanıyor.

Geçtiğimiz yıl birlikte bir Youtube kanalında program bile yapmışlardı. Güldür Güldür’deki beraberliklerinin yanı sıra farklı projelerde de bir arada iki ünlü ismi görmek, izleyici için de keyifli oluyor. 2013 yılından beri Güldür Güldür’de kahkahaya boğan Yeter karakterine hayat veren Doğa Rutkay ile programın sunumunu üstlenen Ali Sunal’ın şimdi bir sinema filminde birlikte kamera karşısına geçecekleri haberi gündeme geldi.

Sosyal medyada da son derece etkin bir isim olan Doğa Rutkay, ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim’le keyifli anlarını da sık sık paylaşıyor. Samimi ve doğal halleriyle çok sevilen Doğa Rutkay’ın, hem meslektaşı hem de uzun yıllardır omuz omuza çalıştığı yakın dostu Ali Sunal ile bir sinema filminde oynayacak olması, izleyici açısından da güzel bir sürpriz oluşturuyor.

Doğa Rutkay ve Ali Sunal, birlikte bir sinema filminde oynayacaklar! 94

Yakında çekimlerinin başlayacağı ifade edilen filmin yapımcılığını, Güldür Güldür Show’un da yapımcısı olan BKM üstleniyor. Yeter karakteriyle binbir çeşit role giren Doğa Rutkay, Ali Sunal ile yer alacağı filmde de izleyiciyi şaşırtacak bir karaktere hayat vermeye hazırlanıyor!

Rutkay, geçtiğimiz günlerde filmle ilgili bir soru üzerine “Bir sinema filmi, haftaya başlıyoruz. Güzel bir heyecan. Çok bana benzemeyen bir karakterde göreceksiniz. Biraz rüküş, biraz görgüsüz ama güzel bir komedi filmi olacak” açıklamasını yaptı.

Doğa Rutkay ve Ali Sunal, birlikte bir sinema filminde oynayacaklar! 95

Kemal Sunal ve Aziz Rutkay gibi Türk tiyatro ve sinemasına büyük emek vermiş iki usta ismin çocukları olarak kendileri de başarılı oyuncular olan Doğa Rutkay ve Ali Sunal, dostluklarıyla da dikkat çekiyorlar.

Tam 9 yıldır Güldür Güldür Show’un ekibinde birlikte olan Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın sinema filmiyle ilgili henüz çok fazla detay yok. Ancak iki ismin rol alacağı film için meraklı bir bekleyiş başlamış durumda!

Doğa Rutkay, kadronun tamamının henüz oluşmadığını ve hazırlıkların sürdüğünü de belirterek filmde Ali Sunal ile birlikte kamera karşısına geçeceklerini de ilk kez açıkladı. Bu arada yaptığı röportajda yeni çocuk kitapları yazdığını ve yakında raflarda olacağını da duyurdu.

Doğa Rutkay’ın röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…