Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu’nun yaşadığı sıkıntıyı ilk kez duyacaksınız!

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu’nun yaşadığı sıkıntıyı ilk kez duyacaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başak Gümülcinelioğlu, ilk olarak Erkenci Kuş dizisinde oynadığı terapist Deniz rolüyle dikkatleri çeken bir isimdi. 1991 doğumlu oyuncu, İstanbul Halk Tiyatrosu’nda ve BKM Tiyatrosu’nda oyunculuk yaparak başladı mesleğe. 2017’de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile ilk kez ekrana gelmişti.

Ardından 8. Gün dizisinde rol aldı. 2019’da rol aldığı Erkenci Kuş’un ardından Kadın dizisinde de oynadı. Dijital platformda yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde de oynayan Gümülcinelioğlu, asıl çıkışını ise Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Pırıl karakteri ile yaptı. Bu diziden sonra da Yargı dizisindeki Hakime Neva karakteri ile büyük beğeni topladı.

Kanal D’nin geçtiğimiz sezonda çok konuşulan dizisi Yargı’daki rolüyle çok sevildi. Ancak sezon arasında hikayedeki rolünün bittiği de ortaya çıktı. Yeni sezonda Yargı’da rol almayacağı bir süre önce öğrenilmişti. Ancak oyuncunun hayranlarını sevindirecek haber de gecikmedi!

Bozdağ Film tarafından çekilen ve atv’de yayınlanacak olan Ateş Kuşları isimli diziden oyuncuya teklif gittiği de gündeme geldi. Bu arada Başak Gümülcinelioğlu’nun Haziran ayında bir Youtube kanalındaki sohbetinde yer alan sözleri ise dikkatleri çekti.

Sevilen oyuncu, yaşadığı bir rahatsızlığı ilk kez açıkladı. Sen Çal Kapımı dizisinde şarkı söyledikten sonra sesinin güzelliği de ortaya çıkan oyuncunun, daha sonra müzik çalışmaları da gündeme gelmişti. Başak Gümülcinelioğlu’nun ses telleri ile ilgili yaşadığı bir problem ise yeni öğrenildi.

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu'nun yaşadığı sıkıntıyı ilk kez duyacaksınız! 7

Ses telleri ile ilgili sorunları olduğunu söyleyerek konuyu Haziran ayında katıldığı Talu Talks isimli youtube sohbet programında detaylı bir şekilde anlattı Gümülcinelioğlu.

Google’da hayranlarının en çok aradığı konularla ilgili soruları yanıtlayan Başak Gümülcinelioğlu, hastalıkları ile ilgili soru üzerine, programın çekiminin hemen ertesi günü ses tellerinden ameliyat olacağını ifade etti. Yaşadığı sorunu da şöyle dile getirdi:

“Bunun iki sebebi olabilir, bir tanesi ses teli olabilir. Bu aslında 5 yıldır var. Modüldü sonra polip oldu ve sonra akut bir hale geldi, kanama yaptı. Diğer ses telimi kalınlaştırdı. Şimdi onda da modül olmuş. Bir de Amerika’da müzikal tiyatro okumaya başlamışken, rahatsızlanıp Türkiye’ye dönmek durumunda kaldım. Çünkü orada yanlış teşhis ile savaşmıştım. Sonra burada bir rahatsızlık geçirdim. Çok üstüne konuşmayı sevdiğim şeyler değil, geçti ve gitti.”

Başak Gümülcinelioğlu ile ilgili programın yönetmeni Cem Talu, çekim gününden sonraki gün oyuncunun ameliyat olacağı bilgisini veriyor. Program Haziran ayının ilk haftasında yayınlandı.