Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü çiftin düğününde gelinle damat kadar Pelin Karahan da pozlarıyla öne çıktı!

Ünlü çiftin düğününde gelinle damat kadar Pelin Karahan da pozlarıyla öne çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kavak Yelleri dizisiyle ünlü olan Pelin Karahan, iş insanı Bedri Güntay ile evlendikten sonra iki oğlu olmuştu. Ünlü oyuncu, ekrana dönmek için oğullarının biraz büyümesini bekledi. Bir dönem televizyonda yemek programları yapan Karahan, dizilerde rol almayı ise erteledi.

Geçtiğimiz sezon yayınlanan TRT’nin Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizisinde rol alan oyuncu, hayranlarıyla yeniden buluşmanın keyfini yaşadı. Bu arada hayli zayıflayan oyuncunun yeni hali ise hayranları tarafından beğeni topluyor.

Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte ünlü meslektaşları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’in düğününe katıldı. Geçtiğimiz hafta sonu İtalya’da masal gibi bir düğün, sosyal medyada da iki oyuncunun hayranları tarafından ilgiyle takip edildi.

Önce Çayoğlu’nun ailesinin bulunduğu Almanya’da yapılan nikahın ardından çift, romantik bir düğünle bu kez İtalya’da dostlarını ağırladılar. Pelin Karahan ve Serkan Çayoğlu, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde birlikte rol almışlardı.

Ünlü çiftin düğününde gelinle damat kadar Pelin Karahan da pozlarıyla öne çıktı! 9

Gelinliğiyle büyük beğeni toplayan Özge Gürel, derin yırtmaçlı eteğiyle cesur bir gelin olduğunu da ortaya koydu! Pelin Karahan da bir o kadar şık kıyafeti ile gecenin dikkat çeken isimlerinden birisiydi. Karahan, doyasıya eğlendiği geceden boy boy pozlarını paylaşarak zaman zaman gelin ve damattan rol de çaldı!

Pelin Karahan’ın Özge Gürel ile fotoğrafına “Çok” notuyla birlikte kalp emojisi ekleyerek paylaşmasının yanı sıra elinde kadehi ile verdiği bir başka pozunda da gelin çiçeği görülmekte…

Ünlü çiftin düğününde gelinle damat kadar Pelin Karahan da pozlarıyla öne çıktı! 10

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiği rol arkadaşı Serkan Çayoğlu ile bir pozunu da yine instagram sayfasından paylaştı oyuncu.

İtalya’nın aşıklar kenti Verona eyaletindeki bir kalede yapılan romantik düğün ortamında Pelin Karahan’ın hiç bir fırsatı kaçırmadan bol bol poz verdiği, gelin ve damatla da çekilen pozlarını sosyal medyada yayınladığı görüldü.

Ünlü çiftin düğününde gelinle damat kadar Pelin Karahan da pozlarıyla öne çıktı! 11

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, 2015 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Yedi yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz ay Almanya’nın Karlsruhe kentinde kıyılan nikahla evlenmişlerdi.