Ana sayfa Kadın Haberleri Doğa Rutkay’ın azmine herkes hayret ediyor ama o da kendisini kandırmıyor zaten!

Doğa Rutkay’ın azmine herkes hayret ediyor ama o da kendisini kandırmıyor zaten!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Gazeteci Kerimcan Kamal ile evli olan Oyuncu Doğa Rutkay, 2018’in Temmuz ayında ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i dünyaya getirmişti.

Güldür Güldür Show’da oynayan ve aynı zamanda farklı projelerde de sunuculuk yapan Oyuncu, ikiz bebeklerine yetişmek için sürekli koşturuyor.

Sosyal medyadan bebekleriyle ve günlük hayatıyla ilgili yaptığı paylaşımlar büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Kimi zaman tek çocuğa yetişemediğini söyleyen annelerin, aynı zamanda yoğun iş hayatı içinde nasıl iki bebeğe birden yetiştiğini de sordukları yorumlarda görülüyor.

İkizleriyle bol bol kucaklaşan, onların bakımlarıyla birebir ilgilenen Doğa Rutkay, eşinin ve annesinin yanı sıra evde bir ablanın da varlığıyla çocuklarını büyütüyor.

Bu süreçte kimi zaman çok yorgun düşen Doğa Rutkay, son yaptığı paylaşımda bebekleriyle her sabah doğa yürüyüşü yaptığını anlattı.

Kimi zaman sırayla alıp gezdirdiği bebeklerinin doğayla kucaklaşmasını çok önemseyen ünlü oyuncu, fotoğrafına eklediği etiketlerle de kimi küçük itiraflarda da bulundu.

Anneliğin güzel şey olduğunu, ikiz bebek sahibi olmanın zor olduğunu ve kimseyi kandırmamak gerektiğini ifade eden Doğa Rutkay, aynı zamanda zamanın kendisine hiç yetmiyormuş gibi geldiğini de ifade ediyor.

İşte Doğa Rutkay’ın o paylaşımı:

biz her sabah doğaya karışırız.
biraz rüzgar biraz güneş ve yeni bir günün umuduyla…
☘️?
#bukelemuntaytımla
#birkızbiroğlan
#değiştirdur
#analıkgüzelşeybe
#ikizsahibiolmakzor
#kimseyikandırmayalım
#zamanbazenhiçyetmiyormuşgibigeliyor
#amaiçimrahat
#çünkühersaniyeonlarısevdiğimihaykırıyorum
#doğayıyeşiliseviyorum?

Doğa Rutkay'ın azmine herkes hayret ediyor ama o da kendisini kandırmıyor zaten! 7