Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezon başlama tarihi belli oldu!

Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezon başlama tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

İlk sezonu büyük başarıyla tamamlanan Doğduğun Ev Kaderindir’in toplam 12 bölümü yayınlanmıştı. Haziran ayında yeniden toplanan ve sezon finalinin yanı sıra 2 bölüm de stok çeken ekip, geçtiğimiz hafta yeniden sette bir araya geldi. Çarşamba akşamlarının ilgi gören dizisinin 2. sezon başlama tarihi de belli oldu.

TV8’de yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi gören “Doğduğun Ev Kaderindir” 2.sezon yayın tarihi belli oldu. Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı “Doğduğun Ev Kaderindir” 30 Eylül Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Çağrı Bayrak’in yönetmenliğini üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi yeni bölümleriyle TV8’de başlayacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana aşkın zihinsel ve psikolojik arka planına yolculuk eden Doğduğun Ev Kaderindir, yeni sezonuyla da aşkın sırlarını anlatmaya devam edecek.

blank

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden esinlenilerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisi de tv8 ekranında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Aynı zamanda TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı da Budayıcıoğlu’nun gerçek bir yaşam hikayesinden diziye dönüştürüldü. Doğduğun Ev Kaderindir, bu furyayı ilk başlatan yapım olarak da tarihe geçmiş oldu.