Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 35.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Engin Öztürk gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizide büyük olaylar patlak verecek…

Mehdi’den kızını korumak için Benal’ın bulduğu tek çözüm Zeynep’e bırakma olmuştu. Çünkü kızı için en büyük tehdidi bizzat babasının kendisi… Benal bu durumu görüyor ama elinden gelen bir şey yok.Mehdi, aynı Zeynep’e yaptığı gibi onu da eve kilitliyor.

Mehdi’nin kendi başına buyruk hareketleri, mafyavari çıkışları da dizide artık can sıkmaya başladı… Barış ve Zeynep evlenme hedefiyle çıktıkları yolda birçok farklı olayla sınanıyor… Mehdi ile karşı karşıya gelen Barış, neredeyse kavga noktasına gelecekti.

İşte tam da bu anlarda Zeynep, Benal’in kızını alıp götürmek isterken, Mehdi onu durdurdu. “Kızımı götüremezsiniz” diyerek Zeynep’in kolundan tutup durduran Mehdi’ye, Barış, “O elini çeki” diye çıkıştı.

“Kimsin sen” diyen Mehdi’ye cevabı Zeynep yapıştırdı: “Evleneceğim adam.” İşte bu diyalog ile Mehdi ikisinin evleneceğini öğrenmiş oluyor. Yeni bölümde bomba gibi gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Mehdi’nin “İster polisle, ister orduyla gelin. Ama cesedimi çiğnemeden bebeğimi alamazsınız” diyerek lafı ortaya yere koyuyor.

İşte 10 Mart Çarşamba günü yayınlanacak olan Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm 2. fragmanı: