Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Çukur atak yaptı, Yasak Elma ve Maraşlı fena değil, Sefirin Kızı çok şaşırttı!

Reytinglerde Çukur atak yaptı, Yasak Elma ve Maraşlı fena değil, Sefirin Kızı çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları reyting yarışında TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hakimiyeti var. Zaten ilk yayınlandığı günden bu yana dizi çok iyi oranlar elde ediyor. Dün akşam da iki haneli reytingleriyle tüm kategorilerde birincilik alan TRT1 dizisi için bu durum artık normal bir başarı…

Pazartesi akşamı diğer diziler arasında ise müthiş bir rekabet yaşanıyor. Finale yürümesine rağmen Çukur dizisi değerinden hiçbir şey kaybetmedi. İzleyiciler de yapıma sıkı sıkıya tutuluyor. En son 119. bölümü yayınlanan dizi tüm kategorilerde ikincilik elde ederek gücünü bir kez daha sergiledi.

Yasak Elma dizisi zaman zaman ikincilik elde eden bir yapımdı. Ancak dün akşam yayınlanan 101. bölümü hiçbir kategoride Çukur’a rakip olamadı… Dizinin birkaç hafta önce elde ettiği reytinglere göre düşüş yaşamakta olduğu ama yine de oranlarının çok iyi olduğu görülüyor. Yasak Elma 101. bölümü ile ABC1’de 3. olurken, AB’de 4. ve totalde de 6.sırada günü tamamladı.

Maraşlı dizisi ise atv ekranında yayınlarına devam ediyor. Bu hafta bir miktar düşüş yaşayan dizi yine de ortalamanın üzerinde reytingler elde ediyor ve başarılı bir çizgide gidiyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi izleyiciden kabul gördü. Dün akşam totalde günü 5. olarak bitiren dizi, Yasak Elma’yı da totalde geçti. AB’de 6. olan Maraşlı, ABC1’de ise günü 8. bitirdi.

Sefirin Kızı dizisi ise 43. bölümü ile ekrandaydı ve reytingleri de şaşırttı. Son haftalarda düşüş trendinde olan dizinin dün akşam bir miktar yükseliş sergilemesi ve yeniden potaya girmesi dikkat çekiciydi. Özellikle totalde ortalama reytingler alan dizi, 15. sırada yer alsa da olumlu bir izlenim verdi.

AB’de günü 17. bitiren Sefirin Kızı, ABC1’de ise 14.durumda. Star TV için çok da arzu edilen oranlar olmasa da yine de bir miktar yükseliş moral verdi.

İşte 8 Mart Pazartesi akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Reytinglerde Çukur atak yaptı, Yasak Elma ve Maraşlı fena değil, Sefirin Kızı çok şaşırttı! 2