Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin Azra’sı Sera Kutlubey olabilecek en şanslı kişilerden!

Hercai dizisinin Azra’sı Sera Kutlubey olabilecek en şanslı kişilerden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2016 yılında Kehribar dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Sera Kutlubey, sonrasında arka arkaya iyi projelerde bulundu. Babam ve Ailesi isimli dizide Hasret karakteri ile kendini gösteren oyuncu, İsimsizler’de ise Seher rolünü oynamıştı. Sonrasında ise Zalim İstanbul dizisinin Cemre’si olarak adını akıllara yazdıran oyuncu, son olarak da Hercai dizisinde Azra karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor

Onedio’nun youtube kanalındaki programa katılan ve hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Sera Kutlubey, kendisini ilk kez televizyon ekranında izlediği zaman çok heyecanlandığını, çok utandığını ve bir an önce o sahnelerin bitmesini istediğini söyledi. Oyuncu, “Bir yandan da hiç bitmesin istiyordum. Yani iki duygu durumu aynı anda gidiyordu. Hem bir yandan bitsin bitsin, bir yandan da bitmesin acaba olduğunu hatırlıyorum. Ama utanıyorum kendimi izlerken” diye konuştu.

Herkesin dünyayı gezebilmesi gerektiğini ve bunun için de ülkelere girişte para ödememesi gerektiğini ifade eden oyuncu, birisine aşıp olup da açılmadığını ve reddedilmediğini de anlattı.

Sera Kutlubey, mesaj atmayı sevmediğini genelde telefonla konuşmayı istediğini ifade etti. Sakin birisi olduğunu kabul eden oyuncu, “Beni kolay kızdırmak pek mümkün değil. Çok değer verdiğim insana çok çabuk kızabilirim. Onun dışında konu sevdiklerime gelirse orada birazcık işin rengi değişir” dedi.

Sera Kutlubey, bugüne kadar birlikte rol aldığı kişiler konusunda çok şanslı olduğunu da ifade etti. “Sektöre girdiğim zamandan bu ana kadar çok kıymetli, çok değerli ve sette her an bir şey öğrendiğim kişiler vardı, oyuncular vardı” diye konuştu.

Sera Kutlubey’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.